Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Generations Sittard Pomma’s Maestro’s
ControlR Tactiek Jos
55% Balbezit 45%
11% Spel op eigen helft 89%
59 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 41.6
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Bastante met de inworp. Barandarian Piedra probeert naar een medespeler te passen. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński haalt uit met een fantastische trap. Azucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 1:0

4e minuut.
Azucas trapt de bal weg. Barandarian Piedra kopt de bal weg. Frączyński is nu in balbezit. Frączyński draait met de bal, schiet en ... Azucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 2:0

6e minuut.
Bastante verovert de bal door een tackle van achteren. Bastante probeert naar een medespeler te passen. Barandarian Piedra is nu in balbezit. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek draait met de bal, schiet en ... Azucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Frączyński met een sublieme pass. Bastante met een sublieme pass. Drewek is nu in balbezit. Drewek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frączyński is nu in balbezit. Frączyński haalt uit met een fantastische trap. Azucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 3:0

12e minuut.
Barandarian Piedra passt de bal met de wreef. Bastante speelt de bal door. Frączyński rent richting de bal. Frączyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 4:0

14e minuut.
Zaharia kopt de bal weg. Klungelig pakt Bastante de bal. Bastante probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frączyński de bal. Frączyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frączyński rent richting de bal. Frączyński haalt uit met een fantastische trap. Azucas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Drewek de bal. Drewek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 5:0

16e minuut.
Inworp. Bastante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drewek rent richting de bal. Drewek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 6:0

17e minuut.
Ulderink rent richting de bal. Ulderink geeft een hoge lob. Barandarian Piedra kopt de bal weg. Drewek rent richting de bal. Drewek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bastante heeft problemen om de bal te vangen. Bastante met een sublieme pass. Drewek rent richting de bal. Drewek haalt uit met een fantastische trap. Azucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 7:0

24e minuut.
Bastante passt de bal in één keer door. Daar is Frączyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frączyński passt de bal in één keer door. Drewek is nu in balbezit. Drewek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 8:0

25e minuut.
Nooitmeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastante verovert de bal door een tackle van achteren. Bastante passt de bal met de wreef. Drewek rent richting de bal. Drewek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Barandarian Piedra onderschept slim de pass. Barandarian Piedra passt de bal zonder na te denken. Frączyński rent richting de bal. Frączyński schiet op doel. Azucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Van Dessel speelt de bal door. Daar is Drewek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewek passt de bal in één keer door. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Dessel geeft een hoge lob. Drewek springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frączyński is nu in balbezit. Frączyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 9:0

31e minuut.
Roegiers geeft de bal voor. Ryfka kopt de bal weg. Kulpaka speelt de bal door. Frączyński is nu in balbezit. Frączyński schiet op doel. Paal! Drewek is nu in balbezit. Drewek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 10:0

33e minuut.
Niźnik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bastante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barandarian Piedra rent richting de bal. Barandarian Piedra passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drewek rent richting de bal. Drewek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 11:0

35e minuut.
Bastante met een snelle inworp. Barandarian Piedra rent richting de bal. Barandarian Piedra met een sublieme pass. Drewek is nu in balbezit. Drewek schiet op doel. Azucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drewek is nu in balbezit. Drewek draait met de bal, schiet en ... Azucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 12:0

37e minuut.
Barandarian Piedra kopt de bal weg. Van Dessel is nu in balbezit. Van Dessel met een sublieme pass. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek schiet op doel. Azucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Van Dessel geeft een lange en hoge pass. Drewek kopt de bal weg. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński draait met de bal, schiet en ... Azucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 13:0

41e minuut.
Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dessel met een sublieme pass. Frączyński rent richting de bal. Frączyński haalt uit met een fantastische trap. Azucas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 14:0

43e minuut.
Zaharia is nu in balbezit. Barandarian Piedra onderschept slim de pass. Barandarian Piedra probeert naar een medespeler te passen. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński haalt uit met een fantastische trap. Azucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Drewek de bal. Drewek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 15:0

45e minuut.
Bastante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barandarian Piedra rent richting de bal. Barandarian Piedra passt de bal in één keer door. Drewek is nu in balbezit. Drewek haalt uit met een fantastische trap. Azucas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 10%, Pomma’s Maestro’s 90%.
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 16:0

46e minuut.
Barandarian Piedra is nu in balbezit. Barandarian Piedra passt de bal zonder na te denken. Castaldi probeert naar een medespeler te passen. Frączyński rent richting de bal. Frączyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Dessel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doeltrap. Azucas met een harde bal richting middenveld. Zaharia kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 17:0

50e minuut.
de Goeij geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bastante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barandarian Piedra rent richting de bal. Barandarian Piedra passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Drewek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 18:0

52e minuut.
De Santi probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Bastante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Frączyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 19:0

55e minuut.
Brouwers geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bastante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barandarian Piedra is nu in balbezit. Barandarian Piedra probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zaharia kopt de bal weg. Daar is Bastante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastante passt de bal in één keer door. Drewek is nu in balbezit. Drewek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Azucas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Van Dessel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drewek maakt een snoekduik en kopt de bal. Azucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 20:0

61e minuut.
Zaharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulpaka speelt de bal door. Frączyński is nu in balbezit. Frączyński draait met de bal, schiet en ... Azucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 21:0

64e minuut.
Klungelig pakt Castaldi de bal. Castaldi speelt de bal door. Drewek is nu in balbezit. Frączyński rent richting de bal. Frączyński draait met de bal, schiet en ... Azucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drewek rent richting de bal. Drewek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Barandarian Piedra passt de bal in één keer door. Bastante probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frączyński de bal. Frączyński draait met de bal, schiet en ... Azucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 22:0

67e minuut.
Barandarian Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barandarian Piedra passt de bal zonder na te denken. Drewek heeft problemen om de bal te vangen. Drewek haalt uit met een fantastische trap. Azucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 23:0

68e minuut.
Inworp. Bastante met een snelle inworp. Drewek is nu in balbezit. Drewek draait met de bal, schiet en ... Azucas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 24:0

69e minuut.
Bastante probeert naar een medespeler te passen. Van Dessel met een sublieme pass. Frączyński is nu in balbezit. Frączyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 25:0

73e minuut.
Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Salomon speelt de bal door. Van Dessel speelt de bal door. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński draait met de bal, schiet en ... Azucas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drewek is nu in balbezit. Drewek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Krist met een sublieme pass. Van Dessel speelt de bal door. Frączyński is nu in balbezit. Frączyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 26:0

75e minuut.
Roegiers geeft de bal voor. Barandarian Piedra rent richting de bal. Barandarian Piedra met een sublieme pass. Frączyński is nu in balbezit. Frączyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Dessel is nu in balbezit. Van Dessel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 27:0

77e minuut.
Frączyński is nu in balbezit. Frączyński passt de bal zonder na te denken. Drewek is nu in balbezit. Drewek haalt uit met een fantastische trap. Azucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 28:0

82e minuut.
Barandarian Piedra met een sublieme pass. Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dessel speelt de bal door. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński draait met de bal, schiet en ... Azucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drewek rent richting de bal. Drewek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Azucas probeert naar een medespeler te passen. Ryfka kopt de bal weg. Drewek heeft problemen om de bal te vangen. Frączyński rent richting de bal. Frączyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Barandarian Piedra passt de bal zonder na te denken. Frączyński is nu in balbezit. Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dessel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zaharia controleert de bal met de borst. Van Dessel rent richting de bal. Van Dessel speelt de bal door. Drewek is nu in balbezit. Drewek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 12%, Pomma’s Maestro’s 88%.
United Generations Sittard - Pomma’s Maestro’s 29:0