Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SURI Torpedo Ypsi
counter1 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
36% Spel op eigen helft 64%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 17.6
very good Schieten average
adequate Passen poor
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Pavlič is nu in balbezit. Pavlič geeft een hoge lob. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SURI - Torpedo Ypsi 1:0

6e minuut.
Lətifov is nu in balbezit. Arts verovert de bal door een tackle van achteren. Arts geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hải Ðăng de bal. Hải Ðăng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cichos met de inworp. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov geeft een lange en hoge pass. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. Elzinga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. Elzinga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SURI - Torpedo Ypsi 2:0

17e minuut.
Hải Ðăng is nu in balbezit. Lətifov is nu in balbezit. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hải Ðăng kopt de bal weg. Daar is Lətifov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Loon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov verovert de bal door een tackle van achteren. Lətifov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SURI - Torpedo Ypsi 3:0

22e minuut.
van der Gouw bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Gouw passt de bal met de wreef. Inworp. Cichos met een snelle inworp. Lətifov geeft een lange en hoge pass. Elzinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Doeltrap. Gołąb trapt de bal weg. Lətifov kopt de bal weg. Daar is Hải Ðăng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
van Loon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng onderschept slim de pass. Hải Ðăng passt de bal in één keer door. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SURI - Torpedo Ypsi 4:0

34e minuut.
Letschert bereikt de bal nog maar net als eerste. Letschert passt de bal zonder na te denken. Westerveld rent richting de bal. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Schut kopt de bal weg. Vaahteranmäki is nu in balbezit. Vaahteranmäki passt de bal in één keer door. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Maher passt de bal met de wreef. Vaahteranmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaahteranmäki passt de bal zonder na te denken. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SURI 36%, Torpedo Ypsi 64%.
SURI - Torpedo Ypsi 4:0

49e minuut.
Pavlič speelt de bal door. Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov onderschept slim de pass. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lətifov speelt de bal door. Klungelig pakt Hải Ðăng de bal. van Loon rent richting de bal. Hải Ðăng onderschept slim de pass. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pavlič geeft een hoge lob. Letschert met een sublieme pass. Daar is Duplan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Elzinga met een harde bal richting middenveld. Lətifov kopt de bal weg. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng schiet op doel. Elzinga bokst de bal weg. Lətifov rent richting de bal. Lətifov schiet op doel. Elzinga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SURI - Torpedo Ypsi 5:0

70e minuut.
Vaahteranmäki passt de bal met de wreef. Lətifov rent richting de bal. Hải Ðăng is nu in balbezit. Lətifov rent richting de bal. Lətifov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Vaahteranmäki de bal. Vaahteranmäki speelt de bal door. Klungelig pakt Lətifov de bal. Lətifov geeft de bal voor. Daar is Letschert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SURI - Torpedo Ypsi 6:0

75e minuut.
Lətifov verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lətifov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lətifov passt de bal met de wreef. Hải Ðăng heeft problemen om de bal te vangen. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lətifov passt de bal met de wreef. Vaahteranmäki heeft problemen om de bal te vangen. van Loon rent richting de bal. Lətifov verovert de bal door een tackle van achteren. Lətifov geeft een hoge lob. Elzinga bokst de bal weg.

80e minuut.
Inworp. Lətifov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duplan kan de bal niet met de borst controleren. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng schiet op doel. Elzinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Letschert de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Elzinga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Vaahteranmäki passt de bal in één keer door. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov speelt de bal door. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SURI - Torpedo Ypsi 7:0

83e minuut.
Wotte is nu in balbezit. Wotte met een sublieme pass. van Loon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng verovert de bal door een tackle van achteren. Hải Ðăng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SURI 36%, Torpedo Ypsi 64%.
SURI - Torpedo Ypsi 7:0