Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pomma’s Maestro’s Torpedo Ypsi
Jos Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
60% Spel op eigen helft 40%
17 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 16.9
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Arts passt de bal met de wreef. Letschert bereikt de bal nog maar net als eerste. Letschert geeft de bal voor. Schut bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Duplan geeft een lange en hoge pass. Mommers rent richting de bal. Mommers met een sublieme pass. de Jager is nu in balbezit. de Jager schiet op doel. Azucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Jager is nu in balbezit. de Jager draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Azucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Westerveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerveld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomma’s Maestro’s - Torpedo Ypsi 0:1

10e minuut.
Arts passt de bal in één keer door. Zaharia bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loon is nu in balbezit. Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharia schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullens onderschept slim de pass. van der Gouw legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dullens raakt geblesseerd tijdens het duel. Dullens kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pomma’s Maestro’s - Torpedo Ypsi 1:1

15e minuut.
Brouwers bereikt de bal nog maar net als eerste. Brouwers geeft een lange en hoge pass. Westerveld kopt de bal weg. de Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jager draait met de bal, schiet en ... Azucas bokst de bal weg. Westerveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerveld haalt uit met een fantastische trap. Azucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomma’s Maestro’s - Torpedo Ypsi 1:2

25e minuut.
Klungelig pakt Schut de bal. Schut passt de bal met de wreef. de Jager is nu in balbezit. de Jager schiet op doel. Azucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
van Loon verovert de bal door een tackle van achteren. van Loon probeert naar een medespeler te passen. de Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jager schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
de Jager raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wotte komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Westerveld rent richting de bal. Westerveld speelt de bal door. Wotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Wotte draait met de bal, schiet en ... Azucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Westerveld passt de bal met de wreef. Azucas met een sublieme pass. Zaharia is nu in balbezit. Zaharia draait met de bal, schiet en ... Elzinga probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pomma’s Maestro’s 73%, Torpedo Ypsi 27%.
Pomma’s Maestro’s - Torpedo Ypsi 1:2

46e minuut.
Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duplan met een sublieme pass. Schut rent richting de bal. Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharia speelt de bal door. Schut met een sublieme pass. Wotte rent richting de bal. Wotte haalt uit met een fantastische trap. Azucas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Letschert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zaharia met een snelle inworp. Maher is nu in balbezit. Maher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Elzinga trapt de bal weg van het doel. Westerveld kopt de bal weg. Wotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Wotte schiet op doel. Azucas probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomma’s Maestro’s - Torpedo Ypsi 1:3

63e minuut.
Ulderink verovert de bal door een tackle van achteren. Ulderink met een sublieme pass. Zaharia rent richting de bal. Zaharia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomma’s Maestro’s - Torpedo Ypsi 2:3

65e minuut.
Dullens met een snelle inworp. Vondel controleert de bal met de borst. Vondel geeft een hoge lob. Daar is Zaharia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaharia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pomma’s Maestro’s - Torpedo Ypsi 3:3

67e minuut.
Wotte met een sublieme pass. Westerveld rent richting de bal. Westerveld passt de bal zonder na te denken. van Loon controleert de bal met de borst. Zaharia is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Wotte controleert de bal met de borst. Wotte speelt de bal door. Duplan is nu in balbezit. Niźnik onderschept slim de pass. Niźnik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Schut bereikt de bal nog maar net als eerste. Schut passt de bal met de wreef. Klungelig pakt van Loon de bal. Zaharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Niźnik geeft een lange en hoge pass. Arts heeft problemen om de bal te vangen. Zaharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia schiet op doel. Elzinga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

82e minuut.
Zaharia met een snelle inworp. Maher probeert naar een medespeler te passen. Daar is Westerveld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Schut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal rolt over de achterlijn. Azucas trapt de bal weg. Zaharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Elzinga met een sublieme pass. Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher met een sublieme pass. Wotte rent richting de bal. Wotte haalt uit met een fantastische trap. Azucas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Zaharia kopt de bal weg. Maher kan de bal niet met de borst controleren. Maher probeert naar een medespeler te passen. Wotte is nu in balbezit. Wotte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pomma’s Maestro’s 47%, Torpedo Ypsi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pomma’s Maestro’s - Torpedo Ypsi 3:3