Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fourteen Broccoli Army
JG433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 24.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Hon To rent richting de bal. Piatti onderschept slim de pass. Piatti geeft de bal voor. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... Yip Tat bokst de bal weg.

16e minuut.
Kimpembé met een sublieme pass. Chor Fung rent richting de bal. Mărăşescu maakt een afschuwelijke overtreding. Mărăşescu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Kai Chung geeft een hoge lob. Hon To heeft problemen om de bal te vangen. Bucher geeft de bal voor. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tak Him is nu in balbezit. Kimpembé rent richting de bal. Tak Him schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tak Him krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Yaw geeft de bal voor. Matthew On Wing probeert de bal met de borst te controleren. Bucher is nu in balbezit. Hon To rent richting de bal. Hon To haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Tak Him onderschept slim de pass. Tak Him passt de bal zonder na te denken. Daar is Hon To, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsz Kin is nu in balbezit. Tsz Kin draait met de bal, schiet en ... van Doorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fourteen 64%, Broccoli Army 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fourteen - Broccoli Army 0:0

81e minuut.
Cercato met een snelle inworp. Piatti is nu in balbezit. Chor Fung begaat een overtreding. Chor Fung krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Tsz Kin onderschept slim de pass. Klops is nu in balbezit. Tsz Kin verovert de bal door een tackle van achteren. Hon To is nu in balbezit. Hon To draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fourteen 68%, Broccoli Army 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fourteen - Broccoli Army 0:0