Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alles is voor Bassie Broccoli Army
Normal Tactiek Normal
35% Balbezit 65%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 23.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Yaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaw passt de bal in één keer door. Hon To rent richting de bal. Tsz Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Kin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - Broccoli Army 0:1

9e minuut.
van der Haar geeft een hoge lob. Tsz Kin rent richting de bal. Tsz Kin probeert naar een medespeler te passen. Hon To bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon To haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tak Him onderschept slim de pass. Tak Him geeft de bal voor. Klungelig pakt Vlemmings de bal. Hon To bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon To schiet op doel. de Vilhena bokst de bal weg. Reker heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Brens bereikt de bal nog maar net als eerste. Tak Him verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Kin met een sublieme pass. Hon To bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon To haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Brens is nu in balbezit. Tsz Kin rent richting de bal. Hon To rent richting de bal. Tsz Kin rent richting de bal. Tsz Kin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Vlemmings de bal onder controle te krijgen. de Vilhena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Hon To schiet op doel. de Vilhena met een sublieme pass. Yaw kopt de bal weg. Hon To is nu in balbezit. Hon To draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming passt de bal met de wreef. Hon To is nu in balbezit. Tsz Kin is nu in balbezit. Tsz Kin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hon To verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Kin is nu in balbezit. Reker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Kin onderschept slim de pass. Tsz Kin schiet op doel. de Vilhena bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alles is voor Bassie 83%, Broccoli Army 17%.
Alles is voor Bassie - Broccoli Army 0:1

55e minuut.
Babangida rent richting de bal. Tsz Kin is nu in balbezit. Babangida begaat een overtreding. Babangida krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Velthuizen verovert de bal door een tackle van achteren. Velthuizen met een sublieme pass. Tak Him speelt de bal door. Hon To rent richting de bal. Hon To schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Geelhuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Kin verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Kin probeert naar een medespeler te passen. Hon To rent richting de bal. Hon To draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alles is voor Bassie - Broccoli Army 0:2

86e minuut.
Reker geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwok Keung met de inworp. Tsz Kin is nu in balbezit. Tsz Kin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alles is voor Bassie 86%, Broccoli Army 14%.
Alles is voor Bassie - Broccoli Army 0:2