Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC AFCA FC Zwaar Getekend
343 Tactiek sing
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.5 gemiddelde waardering 51
average Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen average


10e minuut.
Hamel probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Houtkoop de bal. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:1

14e minuut.
Kotul passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brom de bal. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... Kandaurov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:2

20e minuut.
Bajorski probeert naar een medespeler te passen. Dubreuil speelt de bal door. Kotul met een sublieme pass. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt schiet op doel. Kandaurov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandaurov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:3

22e minuut.
Bajorski met een sublieme pass. Vermaelen rent richting de bal. Met opzet legt Hamel zijn tegenspeler op de grond. Hamel krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Voorintholt verovert de bal door een tackle van achteren. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski maakt een afschuwelijke overtreding. Bajorski krijgt een gele kaart. Hamel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Albana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft een hoge lob. Voorintholt maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:4

26e minuut.
Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil geeft de bal voor. Płyta kopt de bal weg. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... Kandaurov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Houtkoop de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:5

31e minuut.
Dubreuil geeft de bal voor. Voorintholt kopt de bal weg. Kotul heeft problemen om de bal te vangen. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Kandaurov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:6

32e minuut.
Voorintholt passt de bal met de wreef. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil met een sublieme pass. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Kandaurov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Szałęga geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kotul de bal onder controle te krijgen. Janssen is nu in balbezit. Kotul onderschept slim de pass. Kotul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:7

38e minuut.
Dubreuil geeft een lange en hoge pass. Voorintholt rent richting de bal. Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt verovert de bal door een tackle van achteren. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hamel met een sublieme pass. Płyta met een sublieme pass. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... Kandaurov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:8

43e minuut.
van Kooten probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Brom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt geeft de bal voor. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AFCA 68%, FC Zwaar Getekend 32%.
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:8

48e minuut.
Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kooten rent richting de bal. Dubreuil verovert de bal door een tackle van achteren. Dubreuil geeft een hoge lob. Voorintholt springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Houtkoop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:9

51e minuut.
Hamel probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt probeert naar een medespeler te passen. Kotul rent richting de bal. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Houtkoop geeft een lange en hoge pass. Inworp. Płyta met een snelle inworp. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Hamel rent richting de bal. Hamel met een sublieme pass. Płyta met een sublieme pass. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kotul passt de bal in één keer door. Voorintholt heeft problemen om de bal te vangen. Houtkoop legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voorintholt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kotul kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kandaurov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dubreuil met de inworp. Płyta kan de bal niet met de borst controleren. Płyta geeft een lange en hoge pass. Voorintholt krijgt zijn hoofd ertegen. Kandaurov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:10

66e minuut.
Voorintholt geeft een lange en hoge pass. Daar is Hamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski is nu in balbezit. Hamel verovert de bal door een tackle van achteren. Płyta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:11

74e minuut.
Płyta met de inworp. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt geeft de bal voor. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kandaurov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Voorintholt is nu in balbezit. Houtkoop onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:12

81e minuut.
Hamel rent richting de bal. Hamel passt de bal met de wreef. Płyta geeft een lange en hoge pass. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... Kandaurov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Płyta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kotul kopt de bal weg. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:13

85e minuut.
Leclère bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclère geeft een hoge lob. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:14

89e minuut.
Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil onderschept slim de pass. Dubreuil geeft een hoge lob. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. Kandaurov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AFCA 81%, FC Zwaar Getekend 19%.
AFC AFCA - FC Zwaar Getekend 0:15