Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tanger - Hassani 311
442 Tactiek last
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.9 gemiddelde waardering 55.5
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


7e minuut.
van Drie is nu in balbezit. van Drie geeft een lange en hoge pass. Diemers heeft problemen om de bal te vangen. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
van Nee heeft problemen om de bal te vangen. van Nee geeft een hoge lob. Francken met een sublieme pass. Diemers rent richting de bal. Diemers haalt uit met een fantastische trap. Noorduijn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Martens met een sublieme pass. Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl geeft een lange en hoge pass. Francken rent richting de bal. Francken heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - 311 0:1

18e minuut.
Brens geeft een lange en hoge pass. Verlaat kan de bal niet met de borst controleren. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers schiet op doel. Verlaat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noorduijn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
van Gendt speelt de bal door. Brens bereikt de bal nog maar net als eerste. Brens probeert naar een medespeler te passen. Diemers rent richting de bal. Diemers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
van Nee met een snelle inworp. Laseroms met een sublieme pass. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ... Noorduijn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Weijl kopt de bal weg. van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie passt de bal met de wreef. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lagerwaard rent richting de bal. Dincă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Woude. van der Woude krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Puźniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verlaat rent richting de bal. Verlaat speelt de bal door. van Drie geeft de bal voor. Diemers springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brens onderschept slim de pass. Brens passt de bal zonder na te denken. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
van der Moot met een harde bal richting middenveld. Weijl kopt de bal weg. van Drie speelt de bal door. Diemers heeft problemen om de bal te vangen. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tanger - Hassani 68%, 311 32%.
Tanger - Hassani - 311 0:1

50e minuut.
Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers passt de bal in één keer door. Daar is Francken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - 311 0:2

59e minuut.
Diemers draait met de bal, schiet en ... Noorduijn met een sublieme pass. van Drie probeert naar een medespeler te passen. Diemers is nu in balbezit. Diemers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Weijl passt de bal zonder na te denken. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Moot begaat een overtreding. Diemers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martens komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Weijl rent richting de bal. Weijl geeft een hoge lob. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - 311 0:3

72e minuut.
van Gendt verovert de bal door een tackle van achteren. van Gendt geeft een hoge lob. Diemers rent richting de bal. Diemers haalt uit met een fantastische trap. Noorduijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - 311 0:4

75e minuut.
van Gendt geeft een hoge lob. Diemers kopt de bal weg. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - 311 0:5

81e minuut.
Dincă rent richting de bal. van Gendt rent richting de bal. van Gendt geeft een hoge lob. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Weijl verovert de bal door een tackle van achteren. Weijl met een sublieme pass. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers draait met de bal, schiet en ... Noorduijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - 311 0:6

85e minuut.
Inworp. Laseroms zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Drie speelt de bal door. Diemers rent richting de bal. Diemers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tanger - Hassani 76%, 311 24%.
Tanger - Hassani - 311 0:6

311