Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Werder SV Kom 1v1
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Schmitz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maher de bal. Schoop rent richting de bal. van Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Veen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Werder SV - Kom 1v1 0:1

14e minuut.
Kruijswijk geeft de bal voor. Klungelig pakt Geels de bal. Bonsema rent richting de bal. Bonsema schiet op doel. Doesburg maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hamel trapt de bal weg van het doel. Kruijswijk kopt de bal weg. Daar is Seedorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vierklau rent richting de bal. Vierklau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Maher met de inworp. Kruijswijk rent richting de bal. Kruijswijk speelt de bal door. Doesburg is nu in balbezit. Doesburg draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Werder SV - Kom 1v1 1:1

36e minuut.
Thijssen passt de bal met de wreef. Kruijswijk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schrijver de bal. Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierklau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Schmitz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Snijders met de inworp. Schoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoop haalt uit met een fantastische trap. de Vos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Werder SV - Kom 1v1 1:2

45e minuut.
Thijssen met een sublieme pass. Schoop probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Veen rent richting de bal. van Veen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Werder SV - Kom 1v1 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werder SV 46%, Kom 1v1 54%.
Werder SV - Kom 1v1 1:3

49e minuut.
Kruijswijk geeft de bal voor. Inworp. Snijders met een snelle inworp. Schoop is nu in balbezit. Schoop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lucius met de inworp. Snijders is nu in balbezit. Maher maakt een afschuwelijke overtreding. Maher is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Snijders wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Snijders kan niet meer verder spelen. Koeman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werder SV 62%, Kom 1v1 38%.
Werder SV - Kom 1v1 1:3