Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
311 AFC AFCA
last Tactiek 343
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 33.4
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Weijl passt de bal in één keer door. Brens heeft problemen om de bal te vangen. Brens geeft een lange en hoge pass. Francken maakt een snoekduik en kopt de bal. Kærgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - AFC AFCA 1:0

5e minuut.
Francken rent richting de bal. Francken probeert naar een medespeler te passen. Diemers is nu in balbezit. Diemers haalt uit met een fantastische trap. Houtkoop probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zwaanswijk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brom komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brens zal de hoekschop nemen. Diemers maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
van Gendt geeft een hoge lob. Houtkoop heeft problemen om de bal te vangen. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ... Kærgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - AFC AFCA 2:0

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wijnveldt stond buitenspel. van Gendt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brens kopt de bal weg. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Szałęga heeft problemen om de bal te vangen. Francken rent richting de bal. Francken met een sublieme pass. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - AFC AFCA 3:0

14e minuut.
Brom is nu in balbezit. Laseroms geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Houtkoop de bal. Francken verovert de bal door een tackle van achteren. Francken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Brens geeft een hoge lob. Francken kopt de bal weg. van Drie is nu in balbezit. van Drie geeft een lange en hoge pass. Diemers maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laseroms met een snelle inworp. van Drie geeft de bal voor. Francken krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Houtkoop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kærgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Laseroms is nu in balbezit. Laseroms geeft een lange en hoge pass. Daar is Houtkoop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diemers rent richting de bal. Diemers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Laseroms passt de bal met de wreef. Diemers is nu in balbezit. Diemers probeert naar een medespeler te passen. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kærgaard trapt de bal weg. van Drie kopt de bal weg. Laseroms speelt de bal door. Klungelig pakt Diemers de bal. Diemers schiet op doel. Kærgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Houtkoop neemt vlug de vrije trap. van Gendt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gendt passt de bal in één keer door. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
311 - AFC AFCA 4:0

33e minuut.
Gramajo probeert naar een medespeler te passen. Wijnveldt heeft problemen om de bal te vangen. Francken onderschept slim de pass. Klungelig pakt Francken de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - AFC AFCA 5:0

37e minuut.
Weijl passt de bal met de wreef. Laseroms bereikt de bal nog maar net als eerste. Laseroms met een sublieme pass. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Szałęga de bal. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... Kærgaard bokst de bal weg. Diemers is nu in balbezit. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - AFC AFCA 6:0

43e minuut.
Weijl met een sublieme pass. Francken is nu in balbezit. Francken passt de bal in één keer door. Diemers rent richting de bal. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
van Gendt onderschept slim de pass. van Gendt geeft de bal voor. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel. Kærgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - AFC AFCA 7:0

45e minuut.
Laseroms zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Drie geeft de bal voor. Szałęga controleert de bal met de borst. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ... Kærgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diemers maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 23%, AFC AFCA 77%.
311 - AFC AFCA 7:0

50e minuut.
van Drie is nu in balbezit. van Drie passt de bal zonder na te denken. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Laseroms verovert de bal door een tackle van achteren. Laseroms geeft een hoge lob. Diemers is nu in balbezit. Diemers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Weijl speelt de bal door. Brens is nu in balbezit. Brens speelt de bal door. Diemers is nu in balbezit. Diemers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Laseroms met een sublieme pass. Daar is Houtkoop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
311 - AFC AFCA 8:0

70e minuut.
Weijl rent richting de bal. Weijl probeert naar een medespeler te passen. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken geeft een lange en hoge pass. Găman verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Francken bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Laseroms met een snelle inworp. van Drie is nu in balbezit. van Drie geeft een lange en hoge pass. Diemers maakt een snoekduik en kopt de bal. Kærgaard probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
311 - AFC AFCA 9:0

84e minuut.
Weijl onderschept slim de pass. Weijl geeft een hoge lob. Barulski kopt de bal weg. Daar is Francken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Găman onderschept slim de pass. Găman probeert naar een medespeler te passen. Weijl speelt de bal door. Daar is Francken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken draait met de bal, schiet en ... Kærgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Houtkoop de bal. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 25%, AFC AFCA 75%.
311 - AFC AFCA 9:0
311