Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC AFCA 311
343 Tactiek last
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.4 gemiddelde waardering 53.1
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Wijnveldt de bal. Wijnveldt speelt de bal door. Houtkoop is nu in balbezit. Diemers is nu in balbezit. Diemers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Laseroms bereikt de bal nog maar net als eerste. Barulski begaat een overtreding. Laseroms raakt geblesseerd tijdens het duel. van Drie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Szałęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken geeft een lange en hoge pass. Diemers springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kærgaard met een harde bal richting middenveld. van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie passt de bal met de wreef. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:1

11e minuut.
Weijl verovert de bal door een tackle van achteren. Weijl geeft een hoge lob. Diemers rent richting de bal. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:2

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Verkuyl de bal onder controle te krijgen. Weijl rent richting de bal. Weijl speelt de bal door. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:3

15e minuut.
Weijl is nu in balbezit. Weijl geeft de bal voor. Ponk kopt de bal weg. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Houtkoop is nu in balbezit. Diemers verovert de bal door een tackle van achteren. Diemers speelt de bal door. Francken heeft problemen om de bal te vangen. Francken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Laseroms speelt de bal door. Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl passt de bal in één keer door. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers haalt uit met een fantastische trap. Kærgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Francken rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:4

19e minuut.
Ponk kopt de bal weg. Barulski heeft problemen om de bal te vangen. van Drie met een sublieme pass. Francken is nu in balbezit. Francken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:5

22e minuut.
Laseroms probeert naar een medespeler te passen. Janssen heeft problemen om de bal te vangen. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
van Drie kopt de bal weg. Laseroms speelt de bal door. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ... Kærgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:6

25e minuut.
van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie speelt de bal door. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:7

27e minuut.
Klungelig pakt Verkuyl de bal. Francken verovert de bal door een tackle van achteren. Francken geeft een lange en hoge pass. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Houtkoop is nu in balbezit. van Drie onderschept slim de pass. van Drie passt de bal in één keer door. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Diemers is nu in balbezit. Diemers geeft de bal voor. Klungelig pakt Szałęga de bal. Francken is nu in balbezit. Francken schiet op doel. Kærgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Szałęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... Kærgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:8

34e minuut.
Ponk onderschept slim de pass. Ponk met een sublieme pass. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers rent richting de bal. Diemers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:9

35e minuut.
Janssen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponk met de inworp. van Drie geeft een lange en hoge pass. Francken krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
van Drie met een sublieme pass. Ponk rent richting de bal. Ponk speelt de bal door. Diemers rent richting de bal. Diemers draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weijl met de inworp. Laseroms bereikt de bal nog maar net als eerste. Laseroms geeft een lange en hoge pass. Francken krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:10

38e minuut.
Verkuyl rent richting de bal. Laseroms is nu in balbezit. Laseroms geeft een hoge lob. Diemers probeert de bal met de borst te controleren. Diemers haalt uit met een fantastische trap. Kærgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ... Kærgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:11

42e minuut.
Weijl onderschept slim de pass. Weijl geeft een hoge lob. Francken is nu in balbezit. Klungelig pakt Francken de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap. Kærgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Weijl met een snelle inworp. Laseroms bereikt de bal nog maar net als eerste. Laseroms speelt de bal door. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... Kærgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Francken is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Francken probeert de bal aan de voet te houden. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop geeft de bal voor. van Gendt geeft een hoge lob. Diemers springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AFCA 86%, 311 14%.
AFC AFCA - 311 0:11

47e minuut.
Diemers schiet op doel. Janssen probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ponk neemt de hoekschop. Francken maakt een snoekduik en kopt de bal. Kærgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diemers rent richting de bal. Diemers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:12

50e minuut.
Diemers passt de bal in één keer door. Laseroms bereikt de bal nog maar net als eerste. Laseroms passt de bal met de wreef. Francken heeft problemen om de bal te vangen. Francken draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Brens rent richting de bal. Brens geeft de bal voor. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... Kærgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Weijl speelt de bal door. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken met een sublieme pass. Diemers is nu in balbezit. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:13

57e minuut.
Kærgaard met een sublieme pass. van der Woude kopt de bal weg. Laseroms speelt de bal door. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel. Kærgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Francken heeft problemen om de bal te vangen. Francken passt de bal met de wreef. Diemers is nu in balbezit. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ... Kærgaard bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gramajo is nu in balbezit. Brens onderschept slim de pass. van Gendt probeert naar een medespeler te passen. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ... Kærgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Weijl probeert naar een medespeler te passen. Francken heeft problemen om de bal te vangen. Francken speelt de bal door. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:14

76e minuut.
Barulski is nu in balbezit. Diemers verovert de bal door een tackle van achteren. Diemers passt de bal in één keer door. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
van Drie passt de bal in één keer door. Francken rent richting de bal. Francken passt de bal zonder na te denken. Diemers rent richting de bal. Diemers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Gramajo rent richting de bal. van Gendt onderschept slim de pass. van Gendt passt de bal in één keer door. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kærgaard met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Barulski de bal. van Drie met een sublieme pass. Klungelig pakt Diemers de bal. Diemers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:15

85e minuut.
van Drie verovert de bal door een tackle van achteren. van Drie passt de bal zonder na te denken. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers haalt uit met een fantastische trap. Kærgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - 311 0:16

88e minuut.
Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałęga rent richting de bal. Szałęga geeft een hoge lob. van Gendt rent richting de bal. van Gendt geeft een hoge lob. Kærgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AFCA 78%, 311 22%.
AFC AFCA - 311 0:16