Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tanger - Hassani FC Zwaar Getekend
442 Tactiek sing
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 55.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Amalfitani rent richting de bal. Amalfitani passt de bal met de wreef. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel. Noorduijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - FC Zwaar Getekend 0:1

7e minuut.
Tikka is nu in balbezit. Tikka probeert naar een medespeler te passen. Amalfitani verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă rent richting de bal. Dincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Tikka kopt de bal weg. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt passt de bal met de wreef. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ... Noorduijn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Voorintholt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt onderschept slim de pass. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Koteš onderschept slim de pass. Koteš geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Voorintholt de bal. Dincă is nu in balbezit. Dincă draait met de bal, schiet en ... Peško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Koteš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amalfitani rent richting de bal. Amalfitani geeft de bal voor. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. Noorduijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Amalfitani speelt de bal door. Hamel is nu in balbezit. Tikka maakt een afschuwelijke overtreding. Tikka krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Voorintholt kopt de bal weg. Amalfitani geeft een hoge lob. Daar is van der Moot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Kotul rent richting de bal. Kotul geeft de bal voor. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. Noorduijn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tikka rent richting de bal. Tikka geeft een hoge lob. Inworp. Hamel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amalfitani geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Inworp. Hamel met de inworp. Dubreuil geeft een hoge lob. Voorintholt krijgt zijn hoofd ertegen. Noorduijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - FC Zwaar Getekend 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tanger - Hassani 56%, FC Zwaar Getekend 44%.
Tanger - Hassani - FC Zwaar Getekend 0:2

52e minuut.
Albana geeft een lange en hoge pass. Kotul kopt de bal weg. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. Noorduijn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - FC Zwaar Getekend 0:3

56e minuut.
Voorintholt geeft een lange en hoge pass. Noorduijn speelt de bal door. Lagerwaard kopt de bal weg. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Lagerwaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt geeft een hoge lob. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van der Moot is nu in balbezit. Voorintholt verovert de bal door een tackle van achteren. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... Noorduijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - FC Zwaar Getekend 0:4

60e minuut.
Bechstein geeft een lange en hoge pass. Voorintholt kopt de bal weg. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel. Noorduijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik geeft een lange en hoge pass. Amalfitani met een sublieme pass. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kotul de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Noorduijn trapt de bal weg. Voorintholt kopt de bal weg. Amalfitani speelt de bal door. Hamel rent richting de bal. Hamel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Voorintholt geeft een hoge lob. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil geeft de bal voor. Kotul maakt een snoekduik en kopt de bal. Noorduijn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - FC Zwaar Getekend 0:5

86e minuut.
Lagerwaard passt de bal in één keer door. Dincă rent richting de bal. Dincă passt de bal in één keer door. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır haalt uit met een fantastische trap. Peško verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kotul heeft problemen om de bal te vangen. Dubreuil rent richting de bal. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel. Noorduijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - FC Zwaar Getekend 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tanger - Hassani 67%, FC Zwaar Getekend 33%.
Tanger - Hassani - FC Zwaar Getekend 0:6