Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feyenoord Rotterdam 1908 Werder SV
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Kruijswijk passt de bal met de wreef. Inworp. Schepel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - Werder SV 1:0

13e minuut.
Doesburg onderschept slim de pass. Vierklau rent richting de bal. Lindenbergh begaat een overtreding. Lindenbergh krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Inworp. van den Boogaart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verhoeven probeert naar een medespeler te passen. Branderhorst is nu in balbezit. Branderhorst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bonsema zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vierklau is nu in balbezit. van Wijngaarden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vierklau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vierklau kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. van den Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Feyenoord Rotterdam 1908 - Werder SV 1:1

33e minuut.
Dillen is nu in balbezit. Schepel verovert de bal door een tackle van achteren. Schepel passt de bal met de wreef. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - Werder SV 2:1

35e minuut.
Doesburg rent richting de bal. Habers verovert de bal door een tackle van achteren. van Wijngaarden rent richting de bal. Vierklau verovert de bal door een tackle van achteren. Vierklau haalt uit met een fantastische trap. van den Brink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Schmitz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schepel met de inworp. Verhoeven heeft problemen om de bal te vangen. Verhoeven speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feyenoord Rotterdam 1908 55%, Werder SV 45%.
Feyenoord Rotterdam 1908 - Werder SV 2:1

46e minuut.
Doesburg heeft problemen om de bal te vangen. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doesburg. Doesburg krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Kruijswijk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Beveren komt het veld opgelopen.

65e minuut.
van Wijngaarden rent richting de bal. van Wijngaarden geeft een hoge lob. Daar is Schmitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branderhorst is nu in balbezit. Branderhorst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lindenbergh verovert de bal door een tackle van achteren. Vierklau rent richting de bal. Lindenbergh onderschept slim de pass. Lindenbergh geeft een hoge lob. Dillen kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feyenoord Rotterdam 1908 57%, Werder SV 43%.
Feyenoord Rotterdam 1908 - Werder SV 2:1