Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Werder SV Feyenoord Rotterdam 1908
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Lindenbergh verovert de bal door een tackle van achteren. Lindenbergh probeert naar een medespeler te passen. Fernandes is nu in balbezit. Branderhorst onderschept slim de pass. Branderhorst schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vierklau verovert de bal door een tackle van achteren. Vierklau geeft de bal voor. Daar is van Wijngaarden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg haalt uit met een fantastische trap. van den Brink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Tiendalli rent richting de bal. Vierklau verovert de bal door een tackle van achteren. Vierklau speelt de bal door. Doesburg rent richting de bal. Doesburg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
van den Boogaart bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Boogaart passt de bal in één keer door. Branderhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Branderhorst schiet op doel. Zwartkruis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Werder SV - Feyenoord Rotterdam 1908 0:1

15e minuut.
Vrede rent richting de bal. Zuidema rent richting de bal. Vrede onderschept slim de pass. Vrede geeft de bal voor. van den Brink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Werder SV - Feyenoord Rotterdam 1908 1:1

18e minuut.
Schepel rent richting de bal. Maher rent richting de bal. Maher geeft een hoge lob. Branderhorst is nu in balbezit. Branderhorst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Werder SV - Feyenoord Rotterdam 1908 1:2

23e minuut.
Branderhorst verovert de bal door een tackle van achteren. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Branderhorst de bal. Verhoeven rent richting de bal. Verhoeven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bonsema rent richting de bal. Bonsema passt de bal met de wreef. Doesburg rent richting de bal. Doesburg draait met de bal, schiet en ... Ebbinge kopt de bal weg. van den Brink bokst de bal weg.

35e minuut.
Verhoeven raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boymans komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Kruijswijk passt de bal in één keer door. Doesburg rent richting de bal. Doesburg draait met de bal, schiet en ... Vrede is nu in balbezit. Vrede schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Branderhorst kan de bal niet met de borst controleren. Kruijswijk rent richting de bal. Kruijswijk met een sublieme pass. Vierklau rent richting de bal. Vierklau schiet op doel. van den Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werder SV 34%, Feyenoord Rotterdam 1908 66%.
Werder SV - Feyenoord Rotterdam 1908 1:2

46e minuut.
Maher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dillen komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Inworp. Wamsteker met een snelle inworp. Kreijermaat speelt de bal door. Doesburg is nu in balbezit. Doesburg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wamsteker speelt de bal door. Doesburg is nu in balbezit. Nooitmeer is nu in balbezit. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bonsema rent richting de bal. Bonsema geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zuidema de bal onder controle te krijgen. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kruijswijk met een sublieme pass. van Wijngaarden rent richting de bal. van Wijngaarden geeft een lange en hoge pass. Branderhorst is nu in balbezit. Branderhorst draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Werder SV - Feyenoord Rotterdam 1908 1:3

78e minuut.
Tiendalli geeft de bal voor. Inworp. Bonsema zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Vierklau de bal. Vierklau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierklau passt de bal in één keer door. Doesburg rent richting de bal. Doesburg schiet op doel. van den Brink werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Werder SV - Feyenoord Rotterdam 1908 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werder SV 39%, Feyenoord Rotterdam 1908 61%.
Werder SV - Feyenoord Rotterdam 1908 2:3