Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zwaar Getekend 311
sing Tactiek last
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
57.5 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten solid
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Weijl met een sublieme pass. Francken is nu in balbezit. Francken passt de bal zonder na te denken. Diemers rent richting de bal. Diemers haalt uit met een fantastische trap. Peško bokst de bal weg.

12e minuut.
van Drie met een sublieme pass. Diemers rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amalfitani. Amalfitani krijgt een gele kaart. Diemers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Gendt met een snel genomen vrije trap. Diemers maakt een snoekduik en kopt de bal. Peško maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Francken is nu in balbezit. Francken passt de bal met de wreef. Diemers is nu in balbezit. Diemers draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt passt de bal zonder na te denken. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. Slijngard probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zwaar Getekend 51%, 311 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zwaar Getekend - 311 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt van der Kroon de bal. Hamel rent richting de bal. Hamel geeft een hoge lob. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil haalt uit met een fantastische trap. Slijngard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Martens geeft een lange en hoge pass. Voorintholt probeert naar een medespeler te passen. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil geeft de bal voor. Kotul krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Martens geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubreuil geeft een lange en hoge pass. van der Woude kopt de bal weg. Slijngard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - 311 1:0

79e minuut.
Hamel geeft de bal voor. Voorintholt kopt de bal weg. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil passt de bal zonder na te denken. van der Woude verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Brens verovert de bal door een tackle van achteren. Dubreuil speelt de bal door. van der Woude onderschept slim de pass. Daar is Voorintholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zwaar Getekend 44%, 311 56%.
FC Zwaar Getekend - 311 1:0
311