Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
311 FC Zwaar Getekend
last Tactiek sing
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 56
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Diemers speelt de bal door. Daar is Francken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel geeft de bal voor. van der Woude heeft problemen om de bal te vangen. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Francken passt de bal zonder na te denken. Weijl speelt de bal door. Albana rent richting de bal. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers haalt uit met een fantastische trap. Dules bokst de bal weg.

28e minuut.
Płyta met de inworp. Hamel is nu in balbezit. Hamel geeft een lange en hoge pass. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil geeft een hoge lob. Slijngard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Çevik kopt de bal weg. van Drie speelt de bal door. Daar is Laseroms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laseroms geeft een hoge lob. Diemers springt en kopt de bal. Dules probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kotul onderschept slim de pass. Kotul speelt de bal door. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil geeft de bal voor. van der Woude kopt de bal weg. Slijngard bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 53%, FC Zwaar Getekend 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
311 - FC Zwaar Getekend 0:0

56e minuut.
Martens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponk rent richting de bal. Płyta met een sublieme pass. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil passt de bal met de wreef. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - FC Zwaar Getekend 0:1

77e minuut.
Amalfitani passt de bal met de wreef. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil passt de bal met de wreef. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ponk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Drie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Gendt komt bij de bal en schiet. Dules bokst de bal weg.

87e minuut.
Amalfitani probeert naar een medespeler te passen. Leclère is nu in balbezit. Leclère geeft een lange en hoge pass. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... Slijngard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 48%, FC Zwaar Getekend 52%.
311 - FC Zwaar Getekend 0:1
311