Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC AFCA Tanger - Hassani
343 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 40.7
goed Schieten goed
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Houtkoop geeft een lange en hoge pass. Tikka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gramajo. Gramajo krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Lagerwaard kopt de bal weg. Szałęga rent richting de bal. Bahadır onderschept slim de pass. Bahadır draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Verkuyl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koteš bereikt de bal nog maar net als eerste. Koteš geeft een lange en hoge pass. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır draait met de bal, schiet en ... Kærgaard bokst de bal weg. Găman heeft problemen om de bal te vangen. Dincă is nu in balbezit. Dincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Szałęga rent richting de bal. Szałęga probeert naar een medespeler te passen. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır schiet op doel. Houtkoop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Tanger - Hassani 0:1

14e minuut.
Tikka met een snelle inworp. Verkuyl rent richting de bal. Tikka onderschept slim de pass. Koteš met een sublieme pass. Bahadır geeft de bal voor. Kærgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dincă is nu in balbezit. Dincă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Tanger - Hassani 0:2

20e minuut.
Lagerwaard met een sublieme pass. Dincă is nu in balbezit. Dincă passt de bal zonder na te denken. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır draait met de bal, schiet en ... Kærgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik met een sublieme pass. Bahadır rent richting de bal. Bahadır haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Tanger - Hassani 0:3

33e minuut.
Noorduijn trapt de bal weg. Tazi kopt de bal weg. Okrzesik speelt de bal door. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Noorduijn met een harde bal richting middenveld. Okrzesik kopt de bal weg. Dincă rent richting de bal. Dincă haalt uit met een fantastische trap. Kærgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Bajorski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajorski passt de bal zonder na te denken. Wijnveldt is nu in balbezit. Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Tanger - Hassani 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AFCA 58%, Tanger - Hassani 42%.
AFC AFCA - Tanger - Hassani 1:3

48e minuut.
Tikka geeft een hoge lob. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi passt de bal in één keer door. Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo haalt uit met een fantastische trap. Noorduijn bokst de bal weg.

58e minuut.
Klungelig pakt Okrzesik de bal. Okrzesik speelt de bal door. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Tanger - Hassani 1:4

62e minuut.
Dincă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Houtkoop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır schiet op doel. Kærgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Okrzesik speelt de bal door. Dincă rent richting de bal. Dincă passt de bal met de wreef. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Tanger - Hassani 1:5

82e minuut.
Okrzesik passt de bal met de wreef. Bahadır rent richting de bal. Bahadır probeert naar een medespeler te passen. Koteš bereikt de bal nog maar net als eerste. Koteš geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Dincă de bal. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dincă is nu in balbezit. Dincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Tanger - Hassani 1:6

87e minuut.
Bahadır rent richting de bal. Bahadır passt de bal in één keer door. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă draait met de bal, schiet en ... Houtkoop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Okrzesik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dincă krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Houtkoop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AFCA 64%, Tanger - Hassani 36%.
AFC AFCA - Tanger - Hassani 1:6