Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tanger - Hassani AFC AFCA
442 Tactiek 343
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 32.2
adequate Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Gramajo is nu in balbezit. van der Moot onderschept slim de pass. van der Moot speelt de bal door. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - AFC AFCA 1:0

3e minuut.
Wijnveldt met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Szałęga de bal onder controle te krijgen. Houtkoop rent richting de bal. Bahadır onderschept slim de pass. Bahadır haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Houtkoop rent richting de bal. Barulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barulski met een sublieme pass. Gramajo rent richting de bal. Gramajo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Verkuyl met een snelle inworp. Barulski is nu in balbezit. Barulski passt de bal in één keer door. Wijnveldt rent richting de bal. Wijnveldt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Barulski probeert naar een medespeler te passen. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman passt de bal zonder na te denken. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Bahadır heeft problemen om de bal te vangen. Houtkoop is nu in balbezit. Bahadır onderschept slim de pass. Bahadır draait met de bal, schiet en ... Kærgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Puźniak passt de bal in één keer door. Daar is Lagerwaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski is nu in balbezit. Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tanger - Hassani - AFC AFCA 1:1

29e minuut.
van der Moot geeft een hoge lob. Szałęga is nu in balbezit. Szałęga geeft de bal voor. Bahadır rent richting de bal. Bahadır draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop geeft de bal voor. Puźniak probeert de bal aan de voet te houden. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Houtkoop rent richting de bal. Lagerwaard onderschept slim de pass. Lagerwaard passt de bal in één keer door. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tanger - Hassani 38%, AFC AFCA 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tanger - Hassani - AFC AFCA 1:1

47e minuut.
Inworp. Okrzesik met de inworp. Verlaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlaat geeft een lange en hoge pass. Bahadır maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - AFC AFCA 2:1

49e minuut.
Găman passt de bal met de wreef. Tikka is nu in balbezit. Wijnveldt is nu in balbezit. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Barulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlaat onderschept slim de pass. Verlaat passt de bal in één keer door. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır draait met de bal, schiet en ... Kærgaard bokst de bal weg.

57e minuut.
Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard onderschept slim de pass. Lagerwaard met een sublieme pass. Klungelig pakt Bahadır de bal. Bahadır haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Koteš probeert naar een medespeler te passen. van Stee is nu in balbezit. Bock begaat een overtreding. van Stee roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. van Stee kan niet meer verder spelen. Janssen komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Gramajo passt de bal zonder na te denken. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski passt de bal met de wreef. Wijnveldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnveldt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tanger - Hassani 43%, AFC AFCA 57%.
Tanger - Hassani - AFC AFCA 2:1