Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Werder SV Reddog United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 23.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Brouwer geeft een hoge lob. Inworp. Bonsema zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierklau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Schmitz geeft de bal voor. van der Spek rent richting de bal. van der Spek passt de bal zonder na te denken. Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mendes da Silva speelt de bal door. van Beveren speelt de bal door. Aké rent richting de bal. Doesburg verovert de bal door een tackle van achteren. Doesburg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Spek verovert de bal door een tackle van achteren. van der Spek speelt de bal door. Kuijpers rent richting de bal. Kuijpers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Maher geeft de bal voor. Aké rent richting de bal. Doesburg verovert de bal door een tackle van achteren. Vierklau rent richting de bal. Vierklau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werder SV 47%, Reddog United 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Werder SV - Reddog United 0:0

62e minuut.
Hiddink passt de bal zonder na te denken. Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers haalt uit met een fantastische trap. Schmitz probeert de bal aan de voet te houden. de Vos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Werder SV - Reddog United 0:1

64e minuut.
van der Spek met een sublieme pass. van Kempen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Maher moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maher schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. van Kempen raakt geblesseerd tijdens het duel. van Kempen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cruijff rent richting de bal. Cruijff haalt uit met een fantastische trap. Kuijpers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
van Dieren geeft de bal voor. van der Spek geeft een hoge lob. Kreijermaat kopt de bal weg. Daar is Vierklau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vierklau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werder SV 58%, Reddog United 42%.
Werder SV - Reddog United 0:1