Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kom 1v1 Feyenoord Rotterdam 1908
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
van Wijngaarden verovert de bal door een tackle van achteren. van Wijngaarden passt de bal met de wreef. Schrijver rent richting de bal. Verhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Verhoeven schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Snijders bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijngaarden onderschept slim de pass. van Wijngaarden speelt de bal door. Branderhorst rent richting de bal. Branderhorst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - Feyenoord Rotterdam 1908 0:1

24e minuut.
Verhoeven is nu in balbezit. Branderhorst is nu in balbezit. Geels bereikt de bal nog maar net als eerste. Branderhorst verovert de bal door een tackle van achteren. Branderhorst geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Schoop verovert de bal door een tackle van achteren. Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius passt de bal zonder na te denken. Habers is nu in balbezit. Habers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kom 1v1 32%, Feyenoord Rotterdam 1908 68%.
Kom 1v1 - Feyenoord Rotterdam 1908 0:1

77e minuut.
Couton is nu in balbezit. Lucius is nu in balbezit. Verhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Verhoeven draait met de bal, schiet en ... Couton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - Feyenoord Rotterdam 1908 0:2

84e minuut.
Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius geeft een lange en hoge pass. Lucius kopt de bal weg. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kom 1v1 41%, Feyenoord Rotterdam 1908 59%.
Kom 1v1 - Feyenoord Rotterdam 1908 0:2