Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zwaar Getekend Werder SV
sing Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 19.7
formidable Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Hamel geeft de bal voor. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt passt de bal zonder na te denken. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 1:0

3e minuut.
Kruijswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kreijermaat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amalfitani geeft een hoge lob. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. Zwartkruis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bechstein rent richting de bal. Bechstein geeft de bal voor. Daar is Schmitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotul is nu in balbezit. Kotul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt passt de bal zonder na te denken. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel. Zwartkruis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul rent richting de bal. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... Zwartkruis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 2:0

17e minuut.
Voorintholt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fernandes de bal. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt schiet op doel. Zwartkruis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 3:0

19e minuut.
Fernandes onderschept slim de pass. Fernandes met een sublieme pass. Płyta geeft een hoge lob. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel speelt de bal door. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel. Schmitz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt geeft de bal voor. Schmitz heeft problemen om de bal te vangen. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Kotul de bal. Kotul geeft een lange en hoge pass. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... Zwartkruis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Vrede rent richting de bal. Leclère verovert de bal door een tackle van achteren. Leclère probeert naar een medespeler te passen. Hamel rent richting de bal. Hamel haalt uit met een fantastische trap. Zwartkruis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 4:0

30e minuut.
Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amalfitani met een snel genomen vrije trap. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Zwartkruis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 5:0

31e minuut.
Kruijswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt onderschept slim de pass. Kotul is nu in balbezit. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 6:0

32e minuut.
Hamel verovert de bal door een tackle van achteren. Hamel geeft de bal voor. Voorintholt springt en kopt de bal. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ... Zwartkruis bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt speelt de bal door. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kotul de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lubse is nu in balbezit. Amalfitani verovert de bal door een tackle van achteren. Amalfitani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kotul de bal. Kotul schiet op doel. Zwartkruis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Hamel geeft de bal voor. Płyta kopt de bal weg. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ... Zwartkruis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zwaar Getekend 19%, Werder SV 81%.
FC Zwaar Getekend - Werder SV 6:0

48e minuut.
Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt geeft de bal voor. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel. Zwartkruis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 7:0

50e minuut.
Voorintholt geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Zwartkruis trapt de bal weg van het doel. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt geeft een hoge lob. Zwartkruis bokst de bal weg.

54e minuut.
Kreijermaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt onderschept slim de pass. Voorintholt passt de bal in één keer door. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel draait met de bal, schiet en ... Zwartkruis bokst de bal weg. Kotul is nu in balbezit. Kotul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 8:0

58e minuut.
Voorintholt speelt de bal door. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft de bal voor. Kotul maakt een snoekduik en kopt de bal. Zwartkruis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 9:0

59e minuut.
Wamsteker passt de bal met de wreef. Daar is Voorintholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt probeert naar een medespeler te passen. Kotul is nu in balbezit. Kotul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 10:0

60e minuut.
Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft een hoge lob. Hamel kopt de bal weg. Voorintholt heeft problemen om de bal te vangen. Voorintholt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Płyta speelt de bal door. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt met een sublieme pass. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 11:0

64e minuut.
Doesburg speelt de bal door. Daar is Lubse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 12:0

66e minuut.
Doesburg is nu in balbezit. Doesburg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kreijermaat de bal. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 13:0

67e minuut.
Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubse bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul verovert de bal door een tackle van achteren. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Schmitz met een harde bal richting middenveld. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt geeft een lange en hoge pass. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Voorintholt geeft de bal voor. Płyta rent richting de bal. Płyta geeft een lange en hoge pass. Kotul krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Voorintholt kopt de bal weg. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta passt de bal in één keer door. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kruijswijk controleert de bal met de borst. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt speelt de bal door. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 14:0

72e minuut.
Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt probeert naar een medespeler te passen. Leclère met een sublieme pass. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Płyta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Voorintholt de bal. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 15:0

79e minuut.
Wamsteker bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamsteker geeft de bal voor. Voorintholt kopt de bal weg. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 16:0

83e minuut.
Klungelig pakt Maher de bal. Hamel is nu in balbezit. Hamel met een sublieme pass. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 17:0

84e minuut.
Lubse speelt de bal door. Doesburg heeft problemen om de bal te vangen. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel. Zwartkruis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Kruijswijk probeert naar een medespeler te passen. Amalfitani met een sublieme pass. Voorintholt probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Werder SV 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zwaar Getekend 9%, Werder SV 91%.
FC Zwaar Getekend - Werder SV 18:0