Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
311 Reddog United
last Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
14% Spel op eigen helft 86%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 22.8
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kuijpers onderschept slim de pass. Weijl onderschept slim de pass. Weijl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Francken de bal. Francken schiet op doel. de Graaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Laseroms geeft de bal voor. Regtop springt en kopt de bal. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 1:0

4e minuut.
Ponk passt de bal zonder na te denken. Laseroms is nu in balbezit. Laseroms geeft de bal voor. Regtop is nu in balbezit. Regtop schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 2:0

4e minuut.
Kuijpers speelt de bal door. Klungelig pakt Hiddink de bal. Regtop verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Regtop de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie passt de bal in één keer door. Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl geeft de bal voor. Francken krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
van Drie verovert de bal door een tackle van achteren. van Drie passt de bal zonder na te denken. Daar is Ponk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Brouwer de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Brouwer geeft de bal voor. van Kempen kopt de bal weg. van Gendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Laseroms rent richting de bal. Laseroms geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Laseroms is nu in balbezit. Laseroms passt de bal zonder na te denken. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Francken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ponk heeft problemen om de bal te vangen. Ponk passt de bal zonder na te denken. Francken heeft problemen om de bal te vangen. Francken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 3:0

17e minuut.
Inworp. Weijl met de inworp. Laseroms geeft de bal voor. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
van Drie probeert de bal met de borst te controleren. van Drie probeert naar een medespeler te passen. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 4:0

27e minuut.
Laseroms geeft de bal voor. Regtop kopt de bal weg. Daar is Francken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken haalt uit met een fantastische trap. de Graaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Daar is Cruijff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martens geeft de bal voor. Francken kopt de bal weg. Regtop is nu in balbezit. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
van der Woude passt de bal in één keer door. Regtop rent richting de bal. Regtop passt de bal in één keer door. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Martens is nu in balbezit. Martens geeft de bal voor. Klungelig pakt Francken de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap. Regtop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
van Drie is nu in balbezit. van Drie speelt de bal door. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 5:0

40e minuut.
Brouwer geeft de bal voor. van der Woude is nu in balbezit. van der Woude geeft een lange en hoge pass. Francken controleert de bal met de borst. Francken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Graaf trapt de bal weg. Laseroms kopt de bal weg. Brouwer heeft problemen om de bal te vangen. Francken geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 18%, Reddog United 82%.
311 - Reddog United 5:0

46e minuut.
Klungelig pakt van Dieren de bal. Weijl rent richting de bal. Weijl geeft een lange en hoge pass. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... de Graaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
van Gendt kopt de bal weg. van Dieren heeft problemen om de bal te vangen. Weijl rent richting de bal. Weijl geeft een hoge lob. Regtop maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Laseroms bereikt de bal nog maar net als eerste. Laseroms geeft de bal voor. Francken probeert naar een medespeler te passen. Regtop heeft problemen om de bal te vangen. Regtop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 6:0

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Weijl zal de hoekschop nemen. Regtop heeft problemen om de bal te vangen. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap. de Graaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 7:0

51e minuut.
Hiddink rent richting de bal. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken passt de bal zonder na te denken. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop haalt uit met een fantastische trap. de Graaf bokst de bal weg.

53e minuut.
Laseroms kopt de bal weg. Aké heeft problemen om de bal te vangen. van Drie speelt de bal door. Francken is nu in balbezit. Francken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 8:0

56e minuut.
van Gendt rent richting de bal. van Gendt speelt de bal door. Laseroms probeert naar een medespeler te passen. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Laseroms probeert naar een medespeler te passen. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken passt de bal in één keer door. Regtop is nu in balbezit. Regtop draait met de bal, schiet en ... de Graaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 9:0

60e minuut.
Laseroms rent richting de bal. Laseroms geeft een hoge lob. Regtop kopt de bal weg. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap. de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken met een sublieme pass. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop schiet op doel. de Graaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 10:0

62e minuut.
Brouwer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ponk met de inworp. van Drie geeft een hoge lob. Francken krijgt zijn hoofd ertegen. de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken geeft een hoge lob. de Graaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Francken geeft de bal voor. Brouwer heeft problemen om de bal te vangen. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 11:0

64e minuut.
Daar is Ponk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponk met een sublieme pass. Regtop is nu in balbezit. Regtop draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brouwer de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
de Graaf speelt de bal door. van Drie rent richting de bal. van Drie geeft de bal voor. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel. de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
van Gendt geeft een hoge lob. Regtop kopt de bal weg. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... de Graaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 12:0

74e minuut.
Ponk kopt de bal weg. Regtop rent richting de bal. Brouwer is nu in balbezit. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ... de Graaf bokst de bal weg. Klungelig pakt Mendes da Silva de bal. Francken is nu in balbezit. Francken geeft de bal voor. Daar is Mendes da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Weijl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel. de Graaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
van Drie speelt de bal door. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap. de Graaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 13:0

79e minuut.
Brens bereikt de bal nog maar net als eerste. Brens geeft een lange en hoge pass. Weijl kopt de bal weg. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop haalt uit met een fantastische trap. de Graaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 14:0

83e minuut.
Ponk kopt de bal weg. Regtop rent richting de bal. Regtop passt de bal met de wreef. Francken heeft problemen om de bal te vangen. Francken draait met de bal, schiet en ... de Graaf bokst de bal weg. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop schiet op doel. de Graaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Reddog United 15:0

85e minuut.
Brouwer is nu in balbezit. Brouwer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ponk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Drie geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
de Graaf probeert naar een medespeler te passen. Laseroms rent richting de bal. Laseroms probeert naar een medespeler te passen. Weijl is nu in balbezit. Weijl geeft een hoge lob. de Graaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 10%, Reddog United 90%.
311 - Reddog United 15:0