Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feyenoord Rotterdam 1908 Tanger - Hassani
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
van Wijngaarden rent richting de bal. Okrzesik met een sublieme pass. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır draait met de bal, schiet en ... van den Brink maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Lagerwaard is nu in balbezit. Lagerwaard passt de bal met de wreef. Nooitmeer rent richting de bal. Dincă onderschept slim de pass. Dincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bahadır rent richting de bal. Bahadır draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Branderhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikka verovert de bal door een tackle van achteren. Branderhorst maakt een afschuwelijke overtreding. Branderhorst krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Nooitmeer trapt de bal weg. Verlaat kopt de bal weg. Lindenbergh rent richting de bal. Bahadır onderschept slim de pass. Bahadır schiet op doel. van den Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bahadır rent richting de bal. Bahadır geeft een hoge lob. Nooitmeer is nu in balbezit. Dincă onderschept slim de pass. Dincă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Inworp. Tikka met een snelle inworp. Koteš bereikt de bal nog maar net als eerste. Koteš probeert naar een medespeler te passen. Lagerwaard speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - Tanger - Hassani 0:1

19e minuut.
Verhoeven is nu in balbezit. Delgado rent richting de bal. Verhoeven onderschept slim de pass. Verhoeven haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Puźniak is nu in balbezit. Puźniak passt de bal met de wreef. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik geeft een hoge lob. Bahadır springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dincă rent richting de bal. Dincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - Tanger - Hassani 0:2

33e minuut.
Verhoeven passt de bal met de wreef. Branderhorst is nu in balbezit. Branderhorst schiet op doel. van der Moot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noorduijn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - Tanger - Hassani 1:2

44e minuut.
Lagerwaard passt de bal zonder na te denken. Daar is Nooitmeer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Wijngaarden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır onderschept slim de pass. Bahadır draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - Tanger - Hassani 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feyenoord Rotterdam 1908 69%, Tanger - Hassani 31%.
Feyenoord Rotterdam 1908 - Tanger - Hassani 1:3

46e minuut.
Puźniak is nu in balbezit. Puźniak passt de bal in één keer door. Ebbinge is nu in balbezit. Bahadır verovert de bal door een tackle van achteren. Bahadır haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tikka geeft een lange en hoge pass. Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă draait met de bal, schiet en ... Paal! van den Brink probeert wanhopig de bal te grijpen. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Nooitmeer geeft een lange en hoge pass. Verlaat kopt de bal weg. Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bahadır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahadır schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Verhoeven kopt de bal weg. Verlaat geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lindenbergh de bal onder controle te krijgen. Dincă is nu in balbezit. Dincă haalt uit met een fantastische trap. van den Brink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - Tanger - Hassani 1:4

60e minuut.
Tikka met een snelle inworp. Klungelig pakt Koteš de bal. Koteš passt de bal in één keer door. Dincă rent richting de bal. Dincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - Tanger - Hassani 1:5

61e minuut.
Daar is Verhoeven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dincă onderschept slim de pass. Dincă passt de bal met de wreef. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
van den Brink met een harde bal richting middenveld. Lagerwaard kopt de bal weg. Bahadır rent richting de bal. Bahadır schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - Tanger - Hassani 1:6

74e minuut.
Verlaat rent richting de bal. Verlaat probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik met een sublieme pass. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - Tanger - Hassani 1:7

80e minuut.
Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak passt de bal in één keer door. Dincă heeft problemen om de bal te vangen. Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bahadır rent richting de bal. Ebbinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır verovert de bal door een tackle van achteren. Bahadır draait met de bal, schiet en ... van den Brink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - Tanger - Hassani 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feyenoord Rotterdam 1908 63%, Tanger - Hassani 37%.
Feyenoord Rotterdam 1908 - Tanger - Hassani 1:8