Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tanger - Hassani Feyenoord Rotterdam 1908
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 18.6
adequate Schieten weak
good Passen average
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Okrzesik met de inworp. Puźniak speelt de bal door. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır haalt uit met een fantastische trap. van den Brink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Feyenoord Rotterdam 1908 1:0

9e minuut.
van den Boogaart kopt de bal weg. Klungelig pakt Verlaat de bal. Lagerwaard met een sublieme pass. Bock is nu in balbezit. Bock draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Zuidema rent richting de bal. Bahadır onderschept slim de pass. Bahadır geeft de bal voor. Bock maakt een snoekduik en kopt de bal. van den Brink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Koteš probeert naar een medespeler te passen. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır passt de bal in één keer door. Bock is nu in balbezit. Bock haalt uit met een fantastische trap. van den Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Feyenoord Rotterdam 1908 2:0

23e minuut.
Koteš passt de bal met de wreef. van Wijngaarden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijngaarden met een sublieme pass. Branderhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Branderhorst draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Koteš kopt de bal weg. Daar is Bahadır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahadır passt de bal met de wreef. Bock heeft problemen om de bal te vangen. Bock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Feyenoord Rotterdam 1908 3:0

28e minuut.
Bock bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijngaarden begaat een overtreding. Bock raakt geblesseerd tijdens het duel. Verlaat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bahadır maakt een snoekduik en kopt de bal. van den Brink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Feyenoord Rotterdam 1908 4:0

40e minuut.
van Wijngaarden rent richting de bal. van Wijngaarden geeft een lange en hoge pass. Delgado kopt de bal weg. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ebbinge verovert de bal door een tackle van achteren. Ebbinge geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tiendalli de bal. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Feyenoord Rotterdam 1908 5:0

43e minuut.
Daar is Verhoeven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahadır rent richting de bal. Lindenbergh is nu in balbezit. Bahadır verovert de bal door een tackle van achteren. Bahadır haalt uit met een fantastische trap. van den Brink bokst de bal weg. Bock rent richting de bal. Bock haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Feyenoord Rotterdam 1908 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tanger - Hassani 13%, Feyenoord Rotterdam 1908 87%.
Tanger - Hassani - Feyenoord Rotterdam 1908 6:0

49e minuut.
Verlaat met een sublieme pass. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Okrzesik geeft een lange en hoge pass. Zuidema heeft problemen om de bal te vangen. Koteš probeert naar een medespeler te passen. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tikka onderschept slim de pass. Tikka met een sublieme pass. Bahadır is nu in balbezit. Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Feyenoord Rotterdam 1908 7:0

82e minuut.
Bock verovert de bal door een tackle van achteren. Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard geeft een lange en hoge pass. Bock bereikt de bal nog maar net als eerste. Bock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Feyenoord Rotterdam 1908 8:0

85e minuut.
Tiendalli met de inworp. van Wijngaarden geeft de bal voor. Klungelig pakt Ebbinge de bal. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır haalt uit met een fantastische trap. van den Brink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Tiendalli geeft een hoge lob. Puźniak kopt de bal weg. Klungelig pakt van Wijngaarden de bal. Bock bereikt de bal nog maar net als eerste. Bock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tanger - Hassani 29%, Feyenoord Rotterdam 1908 71%.
Tanger - Hassani - Feyenoord Rotterdam 1908 8:0