Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zwaar Getekend Kom 1v1
sing Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 19.4
formidabel Schieten zwak
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Bechstein is nu in balbezit. Bechstein geeft een lange en hoge pass. Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt verovert de bal door een tackle van achteren. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 1:0

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Seedorf de bal onder controle te krijgen. Lucius rent richting de bal. Voorintholt verovert de bal door een tackle van achteren. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Amalfitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitani geeft de bal voor. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Thijssen verovert de bal door een tackle van achteren. Amalfitani verovert de bal door een tackle van achteren. Amalfitani speelt de bal door. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hamel probeert naar een medespeler te passen. Amalfitani is nu in balbezit. Amalfitani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dubreuil de bal. Dubreuil geeft een hoge lob. Hamel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Voorintholt heeft problemen om de bal te vangen. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 2:0

14e minuut.
Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil geeft een lange en hoge pass. Hamel met een sublieme pass. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel draait met de bal, schiet en ... Hamel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 3:0

19e minuut.
Bechstein geeft een hoge lob. Voorintholt kopt de bal weg. Kotul heeft problemen om de bal te vangen. Kotul schiet op doel. Hamel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 4:0

23e minuut.
Płyta rent richting de bal. Płyta passt de bal zonder na te denken. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel. Hamel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 5:0

26e minuut.
Lucius rent richting de bal. Płyta onderschept slim de pass. Płyta passt de bal met de wreef. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. Hamel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Çevik heeft problemen om de bal te vangen. Çevik geeft de bal voor. Voorintholt kopt de bal weg. Kotul is nu in balbezit. Kotul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 6:0

30e minuut.
Geels rent richting de bal. Voorintholt rent richting de bal. Geels is nu in balbezit. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Hamel bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Płyta zal de hoekschop nemen. Hamel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Hamel niet meer kan verder spelen. van der Kuil komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Hamel haalt uit met een fantastische trap. Daar is Lucius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. Schrijver probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 7:0

37e minuut.
Voorintholt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lucius de bal. Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil draait met de bal, schiet en ... van der Kuil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 8:0

37e minuut.
van Veen met een sublieme pass. Klungelig pakt Schoop de bal. Schoop passt de bal met de wreef. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 9:0

39e minuut.
Dubreuil heeft problemen om de bal te vangen. Dubreuil geeft de bal voor. Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta onderschept slim de pass. Płyta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 10:0

41e minuut.
Lucius rent richting de bal. Płyta rent richting de bal. Płyta probeert naar een medespeler te passen. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Schoop is nu in balbezit. Bechstein onderschept slim de pass. Bechstein geeft een hoge lob. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel. van der Kuil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zwaar Getekend 23%, Kom 1v1 77%.
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 10:0

46e minuut.
Snijders bereikt de bal nog maar net als eerste. Snijders speelt de bal door. Thijssen rent richting de bal. Kotul verovert de bal door een tackle van achteren. Kotul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van der Kuil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Couton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotul verovert de bal door een tackle van achteren. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 11:0

48e minuut.
Kotul passt de bal in één keer door. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft een lange en hoge pass. Kotul maakt een snoekduik en kopt de bal. van der Kuil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 12:0

50e minuut.
Geels bereikt de bal nog maar net als eerste. Geels speelt de bal door. Lucius rent richting de bal. Kotul onderschept slim de pass. Kotul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Couton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 13:0

59e minuut.
Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel onderschept slim de pass. Hamel probeert naar een medespeler te passen. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul passt de bal in één keer door. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. van der Kuil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 14:0

62e minuut.
Thijssen passt de bal in één keer door. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kotul is nu in balbezit. Kotul met een sublieme pass. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. van der Kuil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 15:0

66e minuut.
Amalfitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitani passt de bal in één keer door. Dubreuil probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 16:0

68e minuut.
Kotul rent richting de bal. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul is nu in balbezit. Kotul schiet op doel. van der Kuil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 17:0

74e minuut.
Schoop is nu in balbezit. Hamel onderschept slim de pass. Hamel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kotul de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dubreuil kopt de bal weg. Amalfitani met een sublieme pass. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel. van der Kuil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 18:0

80e minuut.
Inworp. Leclère met een snelle inworp. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 19:0

84e minuut.
Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel met een sublieme pass. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. van der Kuil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 20:0

86e minuut.
Hamel onderschept slim de pass. Lucius verovert de bal door een tackle van achteren. Lucius met een sublieme pass. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ... Paal! van der Kuil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Dubreuil onderschept slim de pass. Amalfitani probeert naar een medespeler te passen. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel. van der Kuil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zwaar Getekend 18%, Kom 1v1 82%.
FC Zwaar Getekend - Kom 1v1 21:0