Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kom 1v1 FC Zwaar Getekend
Normal Tactiek sing
43% Balbezit 57%
89% Spel op eigen helft 11%
1 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.3 gemiddelde waardering 49.8
weak Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płyta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voorintholt probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Voorintholt kan de bal niet met de borst controleren. Snijders rent richting de bal. Voorintholt verovert de bal door een tackle van achteren. Voorintholt geeft een lange en hoge pass. Hamel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:1

10e minuut.
Dubreuil heeft problemen om de bal te vangen. Dubreuil geeft een lange en hoge pass. Schrijver kopt de bal weg. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Voorintholt is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:2

12e minuut.
van Veen verovert de bal door een tackle van achteren. van Veen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Thijssen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamel rent richting de bal. Hamel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bechstein rent richting de bal. Voorintholt probeert naar een medespeler te passen. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft een hoge lob. Hamel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:3

14e minuut.
van Veen passt de bal met de wreef. Couton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel is nu in balbezit. Hamel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:4

17e minuut.
Schrijver verovert de bal door een tackle van achteren. Schrijver geeft een lange en hoge pass. Dubreuil kopt de bal weg. Hamel rent richting de bal. Hamel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Amalfitani passt de bal in één keer door. Hamel rent richting de bal. Hamel passt de bal met de wreef. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Voorintholt speelt de bal door. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil passt de bal zonder na te denken. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Amalfitani speelt de bal door. Voorintholt met een sublieme pass. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... Hamel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Dubreuil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amalfitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitani geeft een lange en hoge pass. Voorintholt kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Amalfitani rent richting de bal. Hamel met een sublieme pass. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt schiet op doel. Hamel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:5

33e minuut.
Couton kopt de bal weg. Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft een hoge lob. Hamel rent richting de bal. Hamel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:6

38e minuut.
Hamel rent richting de bal. Geels rent richting de bal. Hamel verovert de bal door een tackle van achteren. Hamel geeft een hoge lob. Voorintholt maakt een snoekduik en kopt de bal. Hamel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel verovert de bal door een tackle van achteren. Hamel passt de bal zonder na te denken. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:7

43e minuut.
Płyta rent richting de bal. Płyta met een sublieme pass. Hamel rent richting de bal. Hamel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schrijver de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hamel is nu in balbezit. Voorintholt heeft problemen om de bal te vangen. Hamel rent richting de bal. Hamel schiet op doel. Hamel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kom 1v1 88%, FC Zwaar Getekend 12%.
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:8

46e minuut.
Płyta rent richting de bal. Płyta geeft een lange en hoge pass. Voorintholt kopt de bal weg. Hamel rent richting de bal. Hamel haalt uit met een fantastische trap. Hamel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:9

47e minuut.
Schoop passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Couton de bal onder controle te krijgen. Voorintholt rent richting de bal. Hamel rent richting de bal. Hamel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:10

51e minuut.
van Veen heeft problemen om de bal te vangen. Albana is nu in balbezit. Albana passt de bal zonder na te denken. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt geeft een lange en hoge pass. Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft een lange en hoge pass. Hamel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt geeft een hoge lob. Hamel rent richting de bal. Hamel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Amalfitani onderschept slim de pass. Amalfitani passt de bal met de wreef. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil geeft de bal voor. Hamel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:11

57e minuut.
Thijssen met een snelle inworp. Geels probeert naar een medespeler te passen. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hamel probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt kopt de bal weg. Daar is Geels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Thijssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel verovert de bal door een tackle van achteren. Hamel met een sublieme pass. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:12

63e minuut.
Inworp. Płyta met de inworp. Voorintholt geeft een hoge lob. Hamel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:13

65e minuut.
Amalfitani passt de bal in één keer door. Hamel is nu in balbezit. Hamel geeft een hoge lob. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:14

67e minuut.
Couton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Płyta met een sublieme pass. Klungelig pakt Voorintholt de bal. Hamel is nu in balbezit. Hamel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Płyta geeft een lange en hoge pass. Voorintholt heeft problemen om de bal te vangen. Amalfitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitani geeft een hoge lob. Hamel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hamel rent richting de bal. Hamel geeft de bal voor. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:15

75e minuut.
Płyta probeert de bal aan de voet te houden. Płyta geeft een lange en hoge pass. Hamel is nu in balbezit. Hamel schiet op doel. Hamel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton geeft een hoge lob. Hamel heeft problemen om de bal te vangen. Hamel draait met de bal, schiet en ... Hamel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:16

78e minuut.
Lucius rent richting de bal. Hamel onderschept slim de pass. Couton is nu in balbezit. Couton geeft de bal voor. Leclère geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Voorintholt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:17

81e minuut.
Amalfitani rent richting de bal. Amalfitani passt de bal in één keer door. Voorintholt heeft problemen om de bal te vangen. Voorintholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:18

86e minuut.
Amalfitani controleert de bal met de borst. Amalfitani probeert naar een medespeler te passen. Hamel is nu in balbezit. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kom 1v1 91%, FC Zwaar Getekend 9%.
Kom 1v1 - FC Zwaar Getekend 0:18