Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC AFCA Werder SV
343 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 18.9
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Schmitz geeft de bal voor. Inworp. Verkuyl met een snelle inworp. Bajorski rent richting de bal. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tazi is nu in balbezit. Tazi passt de bal in één keer door. Gramajo rent richting de bal. Gramajo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fernandes de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Verkuyl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wijnveldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski rent richting de bal. Bajorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fernandes geeft de bal voor. Verkuyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maher krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kruijswijk is nu in balbezit. Wijnveldt onderschept slim de pass. Wijnveldt speelt de bal door. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnveldt verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Werder SV 1:0

23e minuut.
Verkuyl met een snelle inworp. Tazi is nu in balbezit. Tazi passt de bal in één keer door. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Verkuyl is nu in balbezit. Kruijswijk is nu in balbezit. Kruijswijk passt de bal met de wreef. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kruijswijk rent richting de bal. Bajorski onderschept slim de pass. Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski rent richting de bal. Bajorski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gramajo is nu in balbezit. Wijnveldt is nu in balbezit. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnveldt is nu in balbezit. Wijnveldt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kreijermaat kopt de bal weg. Găman is nu in balbezit. Vierklau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Găman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Găman kan niet meer verder spelen. van Stee komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Vrede kopt de bal weg. Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierklau passt de bal in één keer door. Doesburg rent richting de bal. Doesburg schiet op doel. Kærgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Brom bereikt de bal nog maar net als eerste. Brom geeft een hoge lob. Fernandes heeft problemen om de bal te vangen. Bajorski rent richting de bal. Bajorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Werder SV 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AFCA 31%, Werder SV 69%.
AFC AFCA - Werder SV 2:0

67e minuut.
Szałęga heeft problemen om de bal te vangen. Szałęga geeft een hoge lob. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doesburg kopt de bal weg. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski passt de bal in één keer door. Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Brom neemt de hoekschop. Kruijswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajorski schiet op doel. de Vos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Werder SV 3:0

80e minuut.
Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi passt de bal met de wreef. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski haalt uit met een fantastische trap. de Vos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Werder SV 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AFCA 38%, Werder SV 62%.
AFC AFCA - Werder SV 4:0