Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tanger - Hassani Reddog United
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 22.9
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Bahadır passt de bal in één keer door. Lagerwaard speelt de bal door. Koteš met een sublieme pass. Daar is Dincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dincă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik geeft de bal voor. Dincă rent richting de bal. Dincă haalt uit met een fantastische trap. de Graaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brouwer is nu in balbezit. Dincă onderschept slim de pass. Dincă geeft een lange en hoge pass. Daar is Bahadır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahadır schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Reddog United 1:0

18e minuut.
Dincă draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Mendes da Silva de bal. Dincă rent richting de bal. Dincă schiet op doel. de Graaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Reddog United 2:0

22e minuut.
Mendes da Silva speelt de bal door. Lagerwaard is nu in balbezit. Lagerwaard passt de bal zonder na te denken. Dincă rent richting de bal. Dincă draait met de bal, schiet en ... de Graaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Koteš probeert naar een medespeler te passen. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Okrzesik passt de bal zonder na te denken. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır passt de bal in één keer door. Dincă is nu in balbezit. Dincă draait met de bal, schiet en ... de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Okrzesik met een sublieme pass. Wille heeft problemen om de bal te vangen. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır draait met de bal, schiet en ... de Graaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Reddog United 3:0

45e minuut.
Dincă onderschept slim de pass. Dincă geeft de bal voor. van Dieren heeft problemen om de bal te vangen. Bahadır rent richting de bal. Bahadır geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tanger - Hassani 33%, Reddog United 67%.
Tanger - Hassani - Reddog United 3:0

50e minuut.
Verlaat probeert naar een medespeler te passen. Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard passt de bal in één keer door. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Okrzesik de bal. Okrzesik geeft een hoge lob. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă haalt uit met een fantastische trap. de Graaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Reddog United 4:0

68e minuut.
Okrzesik passt de bal met de wreef. Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Dincă met een sublieme pass. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Reddog United 5:0

70e minuut.
Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Lagerwaard speelt de bal door. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır schiet op doel. de Graaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Wille geeft een hoge lob. Inworp. Okrzesik met de inworp. Dincă is nu in balbezit. Dincă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Okrzesik neemt de hoekschop. Daar is Mendes da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bahadır de bal. Bahadır haalt uit met een fantastische trap. de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mendes da Silva is nu in balbezit. Mendes da Silva passt de bal zonder na te denken. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă onderschept slim de pass. Dincă geeft een hoge lob. de Graaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert van der Spek de bal onder controle te krijgen. Bahadır rent richting de bal. Bahadır geeft een lange en hoge pass. Dincă is nu in balbezit. Dincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Reddog United 6:0

89e minuut.
van Kempen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koteš onderschept slim de pass. Koteš geeft een lange en hoge pass. Daar is Dincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dincă schiet op doel. de Graaf bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tanger - Hassani 22%, Reddog United 78%.
Tanger - Hassani - Reddog United 6:0