Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
311 Feyenoord Rotterdam 1908
last Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 20.4
excellent Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Francken passt de bal in één keer door. Nooitmeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers onderschept slim de pass. Diemers schiet op doel. van den Brink probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
van Drie rent richting de bal. van Drie geeft de bal voor. Diemers kopt de bal weg. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Nooitmeer de bal. Diemers is nu in balbezit. Diemers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 1:0

6e minuut.
van Wijngaarden bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers verovert de bal door een tackle van achteren. Diemers passt de bal zonder na te denken. Daar is Rijsbergen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rijsbergen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
van Nee passt de bal zonder na te denken. van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie probeert naar een medespeler te passen. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers haalt uit met een fantastische trap. van den Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rijsbergen onderschept slim de pass. Rijsbergen passt de bal zonder na te denken. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... Ebbinge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 2:0

15e minuut.
van Nee rent richting de bal. van Nee passt de bal zonder na te denken. Rijsbergen probeert naar een medespeler te passen. Diemers rent richting de bal. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 3:0

18e minuut.
Diemers controleert de bal met de borst. Francken rent richting de bal. Nooitmeer is nu in balbezit. Francken onderschept slim de pass. Francken haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 4:0

19e minuut.
Branderhorst is nu in balbezit. Ponk verovert de bal door een tackle van achteren. Ponk geeft een lange en hoge pass. Diemers rent richting de bal. Diemers draait met de bal, schiet en ... van den Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 5:0

22e minuut.
Diemers is nu in balbezit. Diemers passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Francken de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 6:0

26e minuut.
Ponk verovert de bal door een tackle van achteren. Ponk passt de bal met de wreef. Weijl is nu in balbezit. Weijl geeft een hoge lob. Diemers maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 7:0

42e minuut.
Ponk met een sublieme pass. van Drie probeert naar een medespeler te passen. Rijsbergen speelt de bal door. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is van Wijngaarden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rijsbergen rent richting de bal. Rijsbergen speelt de bal door. Diemers heeft problemen om de bal te vangen. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 19%, Feyenoord Rotterdam 1908 81%.
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 7:0

49e minuut.
Verhoeven kopt de bal weg. van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie passt de bal zonder na te denken. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 8:0

50e minuut.
Rijsbergen met de inworp. van Drie probeert naar een medespeler te passen. Ebbinge onderschept slim de pass. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 9:0

52e minuut.
van Drie speelt de bal door. Nooitmeer rent richting de bal. Diemers onderschept slim de pass. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diemers is nu in balbezit. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 10:0

55e minuut.
Ponk kopt de bal weg. van Wijngaarden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie onderschept slim de pass. van Drie geeft een hoge lob. Francken maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 11:0

58e minuut.
van Nee onderschept slim de pass. van Nee probeert naar een medespeler te passen. van der Woude probeert naar een medespeler te passen. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
van Gendt kopt de bal weg. van Drie met een sublieme pass. Klungelig pakt Ebbinge de bal. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 12:0

64e minuut.
Rijsbergen geeft de bal voor. Francken kopt de bal weg. Diemers rent richting de bal. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 13:0

69e minuut.
van Drie is nu in balbezit. Rijsbergen is nu in balbezit. van Drie probeert naar een medespeler te passen. Diemers heeft problemen om de bal te vangen. Diemers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ponk met een sublieme pass. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken geeft een lange en hoge pass. Daar is Diemers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diemers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
van Drie kopt de bal weg. Rijsbergen met een sublieme pass. Francken is nu in balbezit. Francken schiet op doel. van den Brink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 14:0

74e minuut.
Ponk speelt de bal door. Nooitmeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers verovert de bal door een tackle van achteren. Diemers schiet op doel. van den Brink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 15:0

74e minuut.
Branderhorst met een sublieme pass. Daar is Verhoeven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diemers verovert de bal door een tackle van achteren. Diemers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
van Wijngaarden rent richting de bal. van Drie verovert de bal door een tackle van achteren. van Drie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Diemers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diemers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Weijl is nu in balbezit. Weijl geeft de bal voor. Diemers kopt de bal weg. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
van Drie met een sublieme pass. Ponk met een sublieme pass. Daar is Ebbinge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken is nu in balbezit. Francken passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 16:0

80e minuut.
Branderhorst probeert naar een medespeler te passen. Verhoeven rent richting de bal. Diemers onderschept slim de pass. Diemers haalt uit met een fantastische trap. van den Brink bokst de bal weg. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
van der Woude passt de bal met de wreef. Rijsbergen is nu in balbezit. Rijsbergen passt de bal zonder na te denken. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
van Drie rent richting de bal. van Drie passt de bal zonder na te denken. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel. van den Brink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 17:0

86e minuut.
Rijsbergen is nu in balbezit. van Drie is nu in balbezit. van Drie probeert naar een medespeler te passen. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nooitmeer met een harde bal richting middenveld. Ponk kopt de bal weg. Martens geeft de bal voor. Diemers kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Rijsbergen geeft de bal voor. Ebbinge kopt de bal weg. Ponk is nu in balbezit. Ponk geeft een lange en hoge pass. Diemers geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Weijl geeft een lange en hoge pass. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nooitmeer de bal onder controle te krijgen. van den Brink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 15%, Feyenoord Rotterdam 1908 85%.
311 - Feyenoord Rotterdam 1908 18:0