Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feyenoord Rotterdam 1908 311
Normal Tactiek last
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 49.7
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Lindenbergh onderschept slim de pass. Lindenbergh geeft een hoge lob. van Drie speelt de bal door. Ponk geeft een lange en hoge pass. Francken springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
van Gendt heeft problemen om de bal te vangen. Rijsbergen is nu in balbezit. Rijsbergen passt de bal zonder na te denken. Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
van Drie verovert de bal door een tackle van achteren. van Drie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Diemers de bal. Diemers schiet op doel. van den Brink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:1

9e minuut.
Diemers rent richting de bal. Diemers passt de bal met de wreef. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ... van den Brink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:2

10e minuut.
Diemers onderschept slim de pass. Diemers passt de bal zonder na te denken. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap. Ebbinge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Weijl zal de hoekschop nemen. Diemers maakt een snoekduik en kopt de bal. van den Brink maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ponk heeft problemen om de bal te vangen. Ponk geeft de bal voor. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ... van den Brink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:3

17e minuut.
van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie geeft een lange en hoge pass. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:4

18e minuut.
Lindenbergh rent richting de bal. Rijsbergen onderschept slim de pass. Rijsbergen probeert naar een medespeler te passen. Francken is nu in balbezit. Francken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Rijsbergen de bal. van Drie is nu in balbezit. van Drie passt de bal met de wreef. Daar is Diemers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Francken passt de bal met de wreef. Tiendalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers maakt een afschuwelijke overtreding. Diemers krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Tiendalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponk onderschept slim de pass. Ponk geeft de bal voor. Francken krijgt zijn hoofd ertegen. van den Brink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:5

25e minuut.
Inworp. Ponk met een snelle inworp. van Drie is nu in balbezit. van Drie geeft de bal voor. Francken springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rijsbergen geeft de bal voor. Klungelig pakt Ebbinge de bal. Francken probeert naar een medespeler te passen. Daar is Diemers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:6

31e minuut.
Weijl probeert naar een medespeler te passen. Ponk speelt de bal door. Diemers is nu in balbezit. Diemers haalt uit met een fantastische trap. van den Brink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:7

36e minuut.
Martens geeft een hoge lob. Francken kopt de bal weg. Diemers rent richting de bal. Diemers schiet op doel. van den Brink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:8

40e minuut.
Tiendalli probeert de bal aan de voet te houden. Ponk geeft de bal voor. Daar is Tiendalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diemers rent richting de bal. Diemers draait met de bal, schiet en ... van den Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:9

43e minuut.
Nooitmeer trapt de bal weg van het doel. Verhoeven heeft problemen om de bal te vangen. Ponk speelt de bal door. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feyenoord Rotterdam 1908 86%, 311 14%.
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:10

48e minuut.
Weijl is nu in balbezit. Weijl passt de bal in één keer door. Diemers is nu in balbezit. Diemers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
van der Woude rent richting de bal. van der Woude geeft een lange en hoge pass. Zuidema probeert de bal met de borst te controleren. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:11

57e minuut.
van der Woude is nu in balbezit. van der Woude geeft een lange en hoge pass. Francken kopt de bal weg. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
van Drie met een sublieme pass. Francken rent richting de bal. Francken passt de bal zonder na te denken. Diemers rent richting de bal. Diemers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:12

64e minuut.
van Drie verovert de bal door een tackle van achteren. van Drie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Francken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diemers rent richting de bal. Diemers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:13

65e minuut.
Ponk probeert naar een medespeler te passen. Lindenbergh is nu in balbezit. Rijsbergen verovert de bal door een tackle van achteren. Diemers rent richting de bal. Diemers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:14

67e minuut.
Rijsbergen geeft een lange en hoge pass. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tiendalli. Tiendalli krijgt een gele kaart. Diemers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Drie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Lindenbergh rent richting de bal. Diemers onderschept slim de pass. Francken is nu in balbezit. Diemers rent richting de bal. Diemers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Branderhorst passt de bal zonder na te denken. van Drie rent richting de bal. van Drie met een sublieme pass. Ponk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rijsbergen speelt de bal door. Weijl rent richting de bal. Weijl probeert naar een medespeler te passen. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:15

79e minuut.
van Drie onderschept slim de pass. van Drie geeft een lange en hoge pass. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers draait met de bal, schiet en ... van den Brink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:16

81e minuut.
Lindenbergh rent richting de bal. Rijsbergen verovert de bal door een tackle van achteren. Rijsbergen passt de bal met de wreef. Diemers rent richting de bal. Diemers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:17

84e minuut.
van Gendt verovert de bal door een tackle van achteren. van Gendt probeert naar een medespeler te passen. Weijl met een sublieme pass. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nooitmeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers onderschept slim de pass. Diemers speelt de bal door. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feyenoord Rotterdam 1908 82%, 311 18%.
Feyenoord Rotterdam 1908 - 311 0:18