Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kom 1v1 311
Normal Tactiek last
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21 gemiddelde waardering 51.9
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Geels geeft een hoge lob. Inworp. Laseroms met de inworp. van Drie geeft de bal voor. Francken krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hamel trapt de bal weg van het doel. Weijl kopt de bal weg. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel. Hamel bokst de bal weg. Klungelig pakt Couton de bal. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap. Hamel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:1

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hamel met een harde bal richting middenveld. van Drie met een sublieme pass. Diemers is nu in balbezit. Diemers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:2

6e minuut.
Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius begaat een overtreding. Weijl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Gendt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Diemers maakt een snoekduik en kopt de bal. Hamel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:3

10e minuut.
Schoop geeft een hoge lob. Weijl speelt de bal door. Francken rent richting de bal. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Couton met een harde bal richting middenveld. Lucius kan de bal niet met de borst controleren. Weijl probeert naar een medespeler te passen. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Hamel trapt de bal weg van het doel. Weijl kopt de bal weg. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap. Hamel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:4

15e minuut.
van Veen met een sublieme pass. Schoop heeft problemen om de bal te vangen. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Brens is nu in balbezit. Brens geeft een hoge lob. Diemers kopt de bal weg. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:5

25e minuut.
Schrijver verovert de bal door een tackle van achteren. Francken rent richting de bal. Francken speelt de bal door. Klungelig pakt Diemers de bal. Diemers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:6

27e minuut.
Brens bereikt de bal nog maar net als eerste. Brens passt de bal met de wreef. Couton is nu in balbezit. Francken onderschept slim de pass. Francken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:7

34e minuut.
Thijssen probeert naar een medespeler te passen. Martens probeert naar een medespeler te passen. van Gendt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gendt passt de bal met de wreef. Brens geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Francken is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brens zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Diemers de bal. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:8

37e minuut.
Brens geeft een hoge lob. Diemers springt en kopt de bal. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:9

39e minuut.
van Drie passt de bal met de wreef. Francken is nu in balbezit. Diemers rent richting de bal. Diemers draait met de bal, schiet en ... Hamel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kom 1v1 87%, 311 13%.
Kom 1v1 - 311 0:10

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hamel trapt de bal weg van het doel. Weijl kopt de bal weg. Brens bereikt de bal nog maar net als eerste. Brens geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diemers is nu in balbezit. Diemers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:11

49e minuut.
Lucius is nu in balbezit. Francken onderschept slim de pass. Francken speelt de bal door. Diemers is nu in balbezit. Diemers haalt uit met een fantastische trap. Hamel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:12

50e minuut.
Weijl passt de bal in één keer door. Brens bereikt de bal nog maar net als eerste. Brens geeft de bal voor. Diemers is nu in balbezit. Diemers haalt uit met een fantastische trap. Hamel bokst de bal weg.

53e minuut.
van Drie passt de bal in één keer door. Francken is nu in balbezit. Francken passt de bal met de wreef. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers schiet op doel. Hamel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:13

54e minuut.
Daar is Schoop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Veen. van Veen krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Seedorf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thijssen met een sublieme pass. van der Woude geeft de bal voor. Daar is Francken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Weijl geeft de bal voor. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Francken de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
van Drie is nu in balbezit. van Drie geeft de bal voor. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap. Hamel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:14

67e minuut.
van Drie speelt de bal door. Brens is nu in balbezit. Brens geeft een lange en hoge pass. Schrijver heeft problemen om de bal te vangen. Diemers is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Brens neemt de hoekschop. Schrijver controleert de bal met de borst. Diemers rent richting de bal. Francken is nu in balbezit. Francken schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Diemers rent richting de bal. Diemers passt de bal in één keer door. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers onderschept slim de pass. Diemers probeert naar een medespeler te passen. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Weijl verovert de bal door een tackle van achteren. Weijl geeft een lange en hoge pass. Daar is Lucius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hamel trapt de bal weg van het doel. Lucius kopt de bal weg. Laseroms speelt de bal door. Diemers rent richting de bal. Diemers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
van Gendt speelt de bal door. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers onderschept slim de pass. Diemers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Thijssen is nu in balbezit. Laseroms verovert de bal door een tackle van achteren. Laseroms passt de bal zonder na te denken. Diemers rent richting de bal. Diemers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Weijl met een sublieme pass. van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie probeert naar een medespeler te passen. Diemers rent richting de bal. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Brens is nu in balbezit. Brens geeft een hoge lob. Laseroms kopt de bal weg. van Drie geeft een hoge lob. Francken kopt de bal weg. Hamel bokst de bal weg.

85e minuut.
Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Brens verovert de bal door een tackle van achteren. Brens passt de bal zonder na te denken. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:15

87e minuut.
van Gendt heeft problemen om de bal te vangen. van Gendt geeft de bal voor. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... Hamel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kom 1v1 - 311 0:16

89e minuut.
Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl verovert de bal door een tackle van achteren. Weijl geeft een hoge lob. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kom 1v1 82%, 311 18%.
Kom 1v1 - 311 0:16