Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Werder SV Tanger - Hassani
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 39.4
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Puźniak speelt de bal door. Kruijswijk is nu in balbezit. Kruijswijk passt de bal zonder na te denken. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Dincă rent richting de bal. Kruijswijk is nu in balbezit. Dincă onderschept slim de pass. Dincă geeft een lange en hoge pass. de Vos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Okrzesik zal de hoekschop nemen. Lagerwaard geeft de bal voor. Bahadır maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Werder SV - Tanger - Hassani 0:1

11e minuut.
Koteš probeert naar een medespeler te passen. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır met een sublieme pass. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă schiet op doel. de Vos bokst de bal weg.

16e minuut.
Dincă is nu in balbezit. Dincă speelt de bal door. Schmitz is nu in balbezit. Bahadır verovert de bal door een tackle van achteren. Bahadır schiet op doel. de Vos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dincă is nu in balbezit. Dincă geeft een lange en hoge pass. de Vos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Okrzesik met een sublieme pass. Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard passt de bal in één keer door. Dincă is nu in balbezit. Dincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Werder SV - Tanger - Hassani 0:2

24e minuut.
Klungelig pakt Kreijermaat de bal. Bahadır met een sublieme pass. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Werder SV - Tanger - Hassani 0:3

25e minuut.
Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik met een sublieme pass. Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă onderschept slim de pass. Dincă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bahadır met een sublieme pass. Dincă rent richting de bal. Kruijswijk is nu in balbezit. Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrede met de inworp. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Bahadır rent richting de bal. Bahadır haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Werder SV - Tanger - Hassani 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werder SV 67%, Tanger - Hassani 33%.
Werder SV - Tanger - Hassani 0:4

57e minuut.
Schmitz rent richting de bal. Schmitz passt de bal zonder na te denken. Kreijermaat rent richting de bal. Bahadır verovert de bal door een tackle van achteren. Bahadır draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Werder SV - Tanger - Hassani 0:5

60e minuut.
Puźniak met een snelle inworp. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik geeft een hoge lob. Bahadır springt en kopt de bal. de Vos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Verlaat rent richting de bal. Verlaat met een sublieme pass. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Dincă rent richting de bal. Dincă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dincă is nu in balbezit. Dincă passt de bal met de wreef. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Werder SV - Tanger - Hassani 0:6

75e minuut.
Vrede is nu in balbezit. Puźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Puźniak geeft de bal voor. Bahadır heeft problemen om de bal te vangen. Bahadır schiet op doel. de Vos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes geeft de bal voor. Tikka geeft een hoge lob. Bahadır rent richting de bal. Bahadır haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă geeft de bal voor. Klungelig pakt Fernandes de bal. Bahadır rent richting de bal. Bahadır draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werder SV 73%, Tanger - Hassani 27%.
Werder SV - Tanger - Hassani 0:6