Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reddog United AFC AFCA
Normal Tactiek 343
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 29.7
zwak Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Wijnveldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi is nu in balbezit. Tazi passt de bal in één keer door. Gramajo rent richting de bal. Gramajo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - AFC AFCA 0:1

5e minuut.
Hiddink speelt de bal door. van Dieren rent richting de bal. Gramajo onderschept slim de pass. Gramajo geeft een lange en hoge pass. Wijnveldt springt en kopt de bal. de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. Tazi met een sublieme pass. van Stee speelt de bal door. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski haalt uit met een fantastische trap. de Graaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - AFC AFCA 0:2

12e minuut.
Inworp. van Kempen met een snelle inworp. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Spek onderschept slim de pass. van der Spek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vermeer speelt de bal door. Bajorski kan de bal niet met de borst controleren. van Dieren is nu in balbezit. Bajorski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajorski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wijnveldt speelt de bal door. van Kempen rent richting de bal. van Kempen probeert naar een medespeler te passen. Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers haalt uit met een fantastische trap. Kærgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Aké passt de bal met de wreef. Cruijff met een sublieme pass. Kuijpers is nu in balbezit. Kuijpers schiet op doel. Kærgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reddog United 56%, AFC AFCA 44%.
Reddog United - AFC AFCA 0:2

51e minuut.
Wijnveldt heeft problemen om de bal te vangen. de Graaf probeert naar een medespeler te passen. van Stee kopt de bal weg. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cruijff passt de bal met de wreef. Hiddink is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Stee. Hiddink is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aké met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Wijnveldt rent richting de bal. Wijnveldt met een sublieme pass. Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo draait met de bal, schiet en ... de Graaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - AFC AFCA 0:3

57e minuut.
Wille kopt de bal weg. Gramajo heeft problemen om de bal te vangen. Bajorski is nu in balbezit. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vermeer onderschept slim de pass. Vermeer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wijnveldt de bal. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski schiet op doel. de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janssen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wille rent richting de bal. Bajorski onderschept slim de pass. Bajorski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
van Stee verovert de bal door een tackle van achteren. van Stee probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Tazi de bal onder controle te krijgen. Gramajo rent richting de bal. Gramajo draait met de bal, schiet en ... de Graaf bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - AFC AFCA 0:4

73e minuut.
Aké bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi onderschept slim de pass. van Dieren bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi onderschept slim de pass. Tazi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Wijnveldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski met een sublieme pass. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Wille probeert naar een medespeler te passen. Wijnveldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnveldt passt de bal met de wreef. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - AFC AFCA 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reddog United 79%, AFC AFCA 21%.
Reddog United - AFC AFCA 0:5