Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC AFCA Reddog United
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 22.5
good Schieten weak
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Verkuyl met een sublieme pass. Bajorski rent richting de bal. Bajorski passt de bal in één keer door. Gramajo rent richting de bal. Gramajo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tazi rent richting de bal. Tazi passt de bal in één keer door. Gramajo rent richting de bal. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski haalt uit met een fantastische trap. de Graaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wijnveldt rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Verkuyl met een sublieme pass. Brom met een sublieme pass. Bajorski is nu in balbezit. Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Brom rent richting de bal. Brom geeft een lange en hoge pass. Wijnveldt heeft problemen om de bal te vangen. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Barulski onderschept slim de pass. Barulski geeft de bal voor. Daar is Brouwer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijnveldt rent richting de bal. Wijnveldt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gramajo is nu in balbezit. Gramajo probeert naar een medespeler te passen. Wijnveldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnveldt schiet op doel. de Graaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
van der Spek heeft problemen om de bal te vangen. Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. Tazi probeert naar een medespeler te passen. Gramajo heeft problemen om de bal te vangen. Gramajo draait met de bal, schiet en ... de Graaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Reddog United 1:0

38e minuut.
Wijnveldt verovert de bal door een tackle van achteren. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo passt de bal zonder na te denken. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski schiet op doel. de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mendes da Silva geeft een lange en hoge pass. Barulski rent richting de bal. Barulski geeft een hoge lob. Gramajo rent richting de bal. Gramajo draait met de bal, schiet en ... de Graaf bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AFCA 28%, Reddog United 72%.
AFC AFCA - Reddog United 1:0

47e minuut.
Tazi passt de bal in één keer door. van Dieren rent richting de bal. Bajorski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajorski geeft een hoge lob. Wijnveldt rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is van Dieren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijnveldt rent richting de bal. Wijnveldt passt de bal in één keer door. Brom rent richting de bal. Brom geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wijnveldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnveldt passt de bal in één keer door. Gramajo heeft problemen om de bal te vangen. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski schiet op doel. de Graaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Verkuyl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wille. Verkuyl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Găman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wijnveldt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Reddog United 2:0

61e minuut.
Cruijff rent richting de bal. Cruijff passt de bal zonder na te denken. Kuijpers rent richting de bal. Kuijpers haalt uit met een fantastische trap. Houtkoop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Verkuyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Aké bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkuyl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aké wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aké kan niet meer verder spelen. ten Caat komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo rent richting de bal. Bajorski rent richting de bal. Bajorski schiet op doel. de Graaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Reddog United 3:0

81e minuut.
Găman rent richting de bal. Tazi is nu in balbezit. Tazi passt de bal met de wreef. Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Hiddink is nu in balbezit. Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. Tazi speelt de bal door. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Barulski verovert de bal door een tackle van achteren. Barulski geeft een hoge lob. Wijnveldt rent richting de bal. Wijnveldt schiet op doel. de Graaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AFCA 35%, Reddog United 65%.
AFC AFCA - Reddog United 3:0