Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feyenoord Rotterdam 1908 FC Zwaar Getekend
Normal Tactiek sing
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 51
average Schieten formidable
average Passen very good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Płyta rent richting de bal. Płyta geeft een hoge lob. Kotul is nu in balbezit. Kotul schiet op doel. van den Brink probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Hamel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Voorintholt de bal. Ebbinge rent richting de bal. Voorintholt verovert de bal door een tackle van achteren. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Hamel de bal. Hamel geeft een lange en hoge pass. Daar is Nooitmeer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kotul verovert de bal door een tackle van achteren. Kotul probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:1

15e minuut.
Ebbinge met een sublieme pass. Lindenbergh probeert de bal met de borst te controleren. Voorintholt is nu in balbezit. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:2

17e minuut.
Kotul is nu in balbezit. van Wijngaarden is nu in balbezit. Kotul onderschept slim de pass. Kotul draait met de bal, schiet en ... Nooitmeer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van den Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:3

20e minuut.
van Wijngaarden is nu in balbezit. van Wijngaarden met een sublieme pass. Leclère geeft een lange en hoge pass. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. van den Brink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:4

22e minuut.
Tiendalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil verovert de bal door een tackle van achteren. Dubreuil speelt de bal door. Klungelig pakt Voorintholt de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. van den Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kotul is nu in balbezit. Kotul schiet op doel. van den Brink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:5

27e minuut.
Branderhorst is nu in balbezit. Amalfitani onderschept slim de pass. Amalfitani probeert naar een medespeler te passen. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:6

28e minuut.
Verhoeven speelt de bal door. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil geeft een lange en hoge pass. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Kotul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindenbergh begaat een overtreding. Kotul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amalfitani met een snel genomen vrije trap. Voorintholt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:7

32e minuut.
Voorintholt passt de bal in één keer door. Çevik rent richting de bal. Çevik geeft de bal voor. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Płyta met de inworp. Lindenbergh is nu in balbezit. Voorintholt verovert de bal door een tackle van achteren. Voorintholt geeft de bal voor. Klungelig pakt Kotul de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
van den Brink trapt de bal weg van het doel. Hamel kopt de bal weg. Amalfitani speelt de bal door. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt geeft een hoge lob. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feyenoord Rotterdam 1908 89%, FC Zwaar Getekend 11%.
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:8

46e minuut.
Voorintholt speelt de bal door. Kotul rent richting de bal. Kotul passt de bal in één keer door. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... van den Brink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Dubreuil geeft een hoge lob. Voorintholt is nu in balbezit. Ebbinge verovert de bal door een tackle van achteren. Kotul onderschept slim de pass. Kotul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:9

51e minuut.
Amalfitani kopt de bal weg. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul passt de bal in één keer door. Daar is Voorintholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta met een sublieme pass. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ebbinge probeert naar een medespeler te passen. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel passt de bal zonder na te denken. Kotul heeft problemen om de bal te vangen. Kotul schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Voorintholt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:10

57e minuut.
Amalfitani geeft een lange en hoge pass. Płyta rent richting de bal. Płyta passt de bal zonder na te denken. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:11

59e minuut.
Dubreuil geeft een lange en hoge pass. van den Brink maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ebbinge verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lindenbergh de bal. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:12

63e minuut.
Hamel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amalfitani rent richting de bal. Amalfitani passt de bal zonder na te denken. Kotul is nu in balbezit. Kotul schiet op doel. van den Brink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voorintholt is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:13

65e minuut.
Kotul passt de bal in één keer door. Hamel is nu in balbezit. Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft een hoge lob. Voorintholt krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kotul heeft problemen om de bal te vangen. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:14

68e minuut.
Lindenbergh speelt de bal door. Kotul is nu in balbezit. Kotul passt de bal in één keer door. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Amalfitani passt de bal met de wreef. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil geeft een lange en hoge pass. Voorintholt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:15

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płyta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamel is nu in balbezit. Hamel geeft een hoge lob. Kotul springt en kopt de bal. van den Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Klungelig pakt Ebbinge de bal. Kotul is nu in balbezit. Kotul passt de bal zonder na te denken. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Amalfitani speelt de bal door. Voorintholt is nu in balbezit. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Voorintholt heeft problemen om de bal te vangen. Tiendalli is nu in balbezit. Tiendalli speelt de bal door. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:16

84e minuut.
Çevik met een sublieme pass. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil geeft een hoge lob. Voorintholt kan de bal niet met de borst controleren. Voorintholt schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
van den Brink trapt de bal weg. Hamel kopt de bal weg. Amalfitani probeert naar een medespeler te passen. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ... van den Brink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Voorintholt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ebbinge de bal. Płyta probeert naar een medespeler te passen. Hamel rent richting de bal. Hamel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feyenoord Rotterdam 1908 84%, FC Zwaar Getekend 16%.
Feyenoord Rotterdam 1908 - FC Zwaar Getekend 0:17