Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zwaar Getekend Feyenoord Rotterdam 1908
sing Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 19.7
excellent Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Kotul controleert de bal met de borst. Nooitmeer is nu in balbezit. Met opzet legt Kotul zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kotul moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kotul schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Amalfitani verovert de bal door een tackle van achteren. Amalfitani passt de bal zonder na te denken. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel. van den Brink werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Płyta is nu in balbezit. Płyta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 1:0

20e minuut.
Płyta is nu in balbezit. Zuidema begaat een overtreding. Płyta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Płyta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Voorintholt springt en kopt de bal. van den Brink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 2:0

21e minuut.
Voorintholt onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lindenbergh. Voorintholt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Płyta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Voorintholt is nu in balbezit. Ebbinge speelt de bal door. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... van den Brink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel onderschept slim de pass. Hamel haalt uit met een fantastische trap. Voorintholt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 3:0

24e minuut.
van den Boogaart is nu in balbezit. Dubreuil onderschept slim de pass. Dubreuil geeft de bal voor. Voorintholt springt en kopt de bal. van den Brink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 4:0

27e minuut.
Albana geeft een lange en hoge pass. Dubreuil geeft een hoge lob. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. van den Brink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 5:0

28e minuut.
Verhoeven rent richting de bal. Verhoeven passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lindenbergh de bal. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 6:0

30e minuut.
Bechstein geeft een hoge lob. Daar is Hamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamel met een sublieme pass. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lindenbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitani onderschept slim de pass. Amalfitani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Voorintholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
van Wijngaarden is nu in balbezit. van Wijngaarden passt de bal in één keer door. Amalfitani probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
van den Brink trapt de bal weg van het doel. Hamel heeft problemen om de bal te vangen. Hamel met een sublieme pass. Klungelig pakt Voorintholt de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Zuidema zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lindenbergh rent richting de bal. Lindenbergh probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 7:0

43e minuut.
Lindenbergh speelt de bal door. Nooitmeer rent richting de bal. Voorintholt onderschept slim de pass. Voorintholt schiet op doel. van den Brink probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zwaar Getekend 14%, Feyenoord Rotterdam 1908 86%.
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 7:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubreuil met de inworp. Płyta met een sublieme pass. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Albana bereikt de bal nog maar net als eerste. Albana geeft de bal voor. Płyta is nu in balbezit. Płyta passt de bal met de wreef. Voorintholt rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt schiet op doel. Paal! Voorintholt rent richting de bal. van den Brink met een sublieme pass. Çevik kopt de bal weg. Verhoeven heeft problemen om de bal te vangen. Amalfitani geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 8:0

52e minuut.
Amalfitani rent richting de bal. Amalfitani geeft de bal voor. Klungelig pakt Ebbinge de bal. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Amalfitani onderschept slim de pass. Amalfitani geeft een lange en hoge pass. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel. van den Brink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 9:0

55e minuut.
Lindenbergh rent richting de bal. Bechstein is nu in balbezit. Bechstein met een sublieme pass. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 10:0

60e minuut.
Doeltrap. Ebbinge trapt de bal weg van het doel. Hamel kopt de bal weg. Amalfitani heeft problemen om de bal te vangen. Amalfitani geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van den Brink probeert naar een medespeler te passen. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 11:0

65e minuut.
Płyta is nu in balbezit. Płyta passt de bal in één keer door. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. van den Brink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 12:0

66e minuut.
Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta onderschept slim de pass. Płyta speelt de bal door. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dubreuil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płyta controleert de bal met de borst. Płyta geeft een hoge lob. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 13:0

72e minuut.
Voorintholt verovert de bal door een tackle van achteren. Voorintholt speelt de bal door. Daar is Dubreuil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubreuil geeft een lange en hoge pass. Płyta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 14:0

74e minuut.
Voorintholt is nu in balbezit. Verhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Amalfitani verovert de bal door een tackle van achteren. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zwaar Getekend 21%, Feyenoord Rotterdam 1908 79%.
FC Zwaar Getekend - Feyenoord Rotterdam 1908 14:0