Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tanger - Hassani Kom 1v1
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 18.9
redelijk Schieten zwak
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Bahadır speelt de bal door. Klungelig pakt Dincă de bal. Dincă passt de bal in één keer door. Bahadır rent richting de bal. Bahadır draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Kom 1v1 1:0

16e minuut.
Couton rent richting de bal. Couton geeft een lange en hoge pass. Puźniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lagerwaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagerwaard geeft een hoge lob. Hamel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijver rent richting de bal. Bahadır onderschept slim de pass. Bahadır haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Schrijver raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boëtius komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Schoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak onderschept slim de pass. Puźniak passt de bal in één keer door. Bahadır rent richting de bal. Bahadır schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Kom 1v1 2:0

24e minuut.
Koteš rent richting de bal. Koteš probeert naar een medespeler te passen. Bahadır met een sublieme pass. Dincă heeft problemen om de bal te vangen. Dincă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Kom 1v1 3:0

25e minuut.
Dincă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bock komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Bahadır verovert de bal door een tackle van achteren. Koteš is nu in balbezit. Koteš passt de bal met de wreef. Bock bereikt de bal nog maar net als eerste. Bock schiet op doel. Hamel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bock rent richting de bal. Bock geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boëtius de bal. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanger - Hassani - Kom 1v1 4:0

40e minuut.
Koteš rent richting de bal. Koteš geeft de bal voor. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır geeft de bal voor. Lagerwaard maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tanger - Hassani 23%, Kom 1v1 77%.
Tanger - Hassani - Kom 1v1 4:0

56e minuut.
Tikka rent richting de bal. Snijders onderschept slim de pass. Met opzet legt Verlaat zijn tegenspeler op de grond. Snijders moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Snijders kan niet meer verder spelen. Koeman komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik geeft een hoge lob. Lucius heeft problemen om de bal te vangen. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Schoop passt de bal met de wreef. Delgado rent richting de bal. van Veen onderschept slim de pass. van Veen heeft problemen om de bal te vangen. van Veen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Verlaat passt de bal zonder na te denken. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik geeft een lange en hoge pass. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius geeft de bal voor. Tikka bereikt de bal nog maar net als eerste. van Veen verovert de bal door een tackle van achteren. van Veen schiet op doel. Noorduijn bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tanger - Hassani 34%, Kom 1v1 66%.
Tanger - Hassani - Kom 1v1 4:0