Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
311 Werder SV
last Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 18.9
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Weijl heeft problemen om de bal te vangen. Wamsteker is nu in balbezit. Weijl speelt de bal door. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
van Gendt probeert naar een medespeler te passen. Weijl is nu in balbezit. Weijl passt de bal zonder na te denken. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Martens onderschept slim de pass. Martens geeft een hoge lob. Francken kopt de bal weg. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 1:0

12e minuut.
Vierklau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Doesburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fernandes de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Weijl zal de hoekschop nemen. de Vos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Diemers rent richting de bal. Diemers passt de bal met de wreef. Francken is nu in balbezit. Francken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 2:0

18e minuut.
Weijl geeft een lange en hoge pass. Diemers rent richting de bal. Diemers geeft een hoge lob. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken haalt uit met een fantastische trap. de Vos bokst de bal weg.

20e minuut.
Weijl is nu in balbezit. Bonsema bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl verovert de bal door een tackle van achteren. Weijl geeft een lange en hoge pass. Francken krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 3:0

20e minuut.
Klungelig pakt Doesburg de bal. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Francken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken haalt uit met een fantastische trap. de Vos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 4:0

23e minuut.
van Drie verovert de bal door een tackle van achteren. van Drie met een sublieme pass. Diemers heeft problemen om de bal te vangen. Diemers schiet op doel. de Vos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 5:0

30e minuut.
van Drie is nu in balbezit. van Drie geeft een hoge lob. Francken is nu in balbezit. Francken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 6:0

33e minuut.
Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponk rent richting de bal. Ponk probeert naar een medespeler te passen. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kreijermaat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diemers rent richting de bal. Diemers haalt uit met een fantastische trap. Kruijswijk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Vos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 7:0

37e minuut.
Maher onderschept slim de pass. van Drie onderschept slim de pass. van Drie geeft een lange en hoge pass. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Martens geeft een hoge lob. Rijsbergen rent richting de bal. Rijsbergen geeft een hoge lob. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 8:0

39e minuut.
Kruijswijk heeft problemen om de bal te vangen. Kruijswijk passt de bal zonder na te denken. Brens probeert naar een medespeler te passen. Diemers is nu in balbezit. Diemers haalt uit met een fantastische trap. de Vos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rijsbergen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Francken krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Fernandes de bal. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 17%, Werder SV 83%.
311 - Werder SV 9:0

47e minuut.
Fernandes rent richting de bal. Diemers onderschept slim de pass. Diemers probeert naar een medespeler te passen. Francken is nu in balbezit. Francken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Brens geeft de bal voor. Inworp. Vrede met de inworp. Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierklau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Martens verovert de bal door een tackle van achteren. Martens geeft de bal voor. Daar is Fernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diemers is nu in balbezit. Diemers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Weijl kopt de bal weg. Francken is nu in balbezit. Diemers bereikt de bal nog maar net als eerste. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 10:0

63e minuut.
van Drie is nu in balbezit. van Drie passt de bal zonder na te denken. Ponk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Francken de bal. Francken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 11:0

64e minuut.
Vierklau is nu in balbezit. Francken verovert de bal door een tackle van achteren. Diemers rent richting de bal. Francken rent richting de bal. Francken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Schmitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Vos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Diemers is nu in balbezit. Diemers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 12:0

67e minuut.
Brens verovert de bal door een tackle van achteren. Brens met een sublieme pass. van Drie met een sublieme pass. Diemers is nu in balbezit. Diemers haalt uit met een fantastische trap. Paal! Francken is nu in balbezit. Francken schiet op doel. de Vos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Maher geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rijsbergen met de inworp. van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie geeft een hoge lob. de Vos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Doesburg passt de bal met de wreef. van Gendt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schmitz de bal. van Drie is nu in balbezit. van Drie geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 13:0

75e minuut.
van Drie kopt de bal weg. Maher heeft problemen om de bal te vangen. Rijsbergen geeft een lange en hoge pass. Diemers is nu in balbezit. Diemers draait met de bal, schiet en ... de Vos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 14:0

80e minuut.
Ponk is nu in balbezit. Ponk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Diemers de bal. Francken rent richting de bal. Francken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kruijswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie onderschept slim de pass. van Drie met een sublieme pass. Diemers heeft problemen om de bal te vangen. Diemers schiet op doel. de Vos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Werder SV 15:0

87e minuut.
Inworp. Rijsbergen met de inworp. van Drie met een sublieme pass. Diemers is nu in balbezit. Diemers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ponk passt de bal in één keer door. Martens is nu in balbezit. Martens geeft een hoge lob. Daar is Francken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken draait met de bal, schiet en ... de Vos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 22%, Werder SV 78%.
311 - Werder SV 15:0