Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zwaar Getekend Reddog United
sing Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 22.9
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Amalfitani probeert naar een medespeler te passen. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil passt de bal zonder na te denken. Kotul rent richting de bal. Kotul passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Aké bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitani onderschept slim de pass. Amalfitani met een sublieme pass. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Graaf trapt de bal weg van het doel. van Kempen kopt de bal weg. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Reddog United 1:0

17e minuut.
Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta is nu in balbezit. Płyta speelt de bal door. Voorintholt heeft problemen om de bal te vangen. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Reddog United 2:0

22e minuut.
Hamel kopt de bal weg. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul passt de bal met de wreef. Voorintholt heeft problemen om de bal te vangen. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hamel probeert naar een medespeler te passen. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft een hoge lob. Daar is Voorintholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kotul probeert naar een medespeler te passen. de Graaf speelt de bal door. Amalfitani kopt de bal weg. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Reddog United 3:0

28e minuut.
Hamel kopt de bal weg. Kotul is nu in balbezit. Kotul passt de bal in één keer door. Daar is Voorintholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Reddog United 4:0

31e minuut.
Kotul schiet op doel. Na een snelle pass probeert Płyta de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van van Dieren ... Strafschop! van Dieren krijgt een gele kaart. Płyta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kotul neemt zijn aanloop. de Graaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Reddog United 5:0

39e minuut.
Hamel rent richting de bal. Hamel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Voorintholt de bal. Kotul is nu in balbezit. Kotul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Graaf trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Hiddink de bal. Kotul is nu in balbezit. Kotul draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Płyta probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt passt de bal met de wreef. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Amalfitani kopt de bal weg. Kotul rent richting de bal. Kotul passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Voorintholt de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. de Graaf bokst de bal weg.

44e minuut.
Albana verovert de bal door een tackle van achteren. Albana geeft de bal voor. Płyta kopt de bal weg. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zwaar Getekend 23%, Reddog United 77%.
FC Zwaar Getekend - Reddog United 5:0

46e minuut.
Leclère onderschept slim de pass. Leclère geeft de bal voor. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Reddog United 6:0

49e minuut.
van Dieren geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bechstein met een snelle inworp. Hamel heeft problemen om de bal te vangen. Hamel geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap. de Graaf probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Mendes da Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Reddog United 7:0

51e minuut.
Amalfitani met een sublieme pass. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil passt de bal in één keer door. Voorintholt heeft problemen om de bal te vangen. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... de Graaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Dubreuil passt de bal met de wreef. Płyta is nu in balbezit. Płyta probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Płyta zal de hoekschop nemen. Kotul krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Reddog United 8:0

59e minuut.
Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil geeft de bal voor. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. de Graaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Reddog United 9:0

61e minuut.
Voorintholt kopt de bal weg. Płyta rent richting de bal. Płyta geeft een hoge lob. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mendes da Silva rent richting de bal. Mendes da Silva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amalfitani de bal. Amalfitani geeft een hoge lob. Kotul springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Leclère verovert de bal door een tackle van achteren. Leclère geeft een hoge lob. Kotul kopt de bal weg. Voorintholt heeft problemen om de bal te vangen. Voorintholt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Graaf trapt de bal weg van het doel. Hamel kopt de bal weg. Kotul heeft problemen om de bal te vangen. Kotul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel geeft een lange en hoge pass. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. de Graaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Reddog United 10:0

71e minuut.
Cruijff bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruijff passt de bal in één keer door. Amalfitani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. de Graaf met een harde bal richting middenveld. Amalfitani kopt de bal weg. Daar is Kotul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotul schiet op doel. de Graaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... de Graaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Reddog United 11:0

83e minuut.
Amalfitani kopt de bal weg. Klungelig pakt Mendes da Silva de bal. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel. de Graaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zwaar Getekend - Reddog United 12:0

85e minuut.
de Graaf probeert naar een medespeler te passen. Amalfitani geeft een hoge lob. Daar is Mendes da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zwaar Getekend 20%, Reddog United 80%.
FC Zwaar Getekend - Reddog United 12:0