Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reddog United FC Zwaar Getekend
Normal Tactiek sing
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 51.1
zwak Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Voorintholt passt de bal zonder na te denken. Płyta rent richting de bal. Płyta geeft een lange en hoge pass. Kotul heeft problemen om de bal te vangen. Kotul schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil passt de bal met de wreef. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap. de Graaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:1

6e minuut.
Leclère met een sublieme pass. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil speelt de bal door. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dubreuil passt de bal zonder na te denken. Amalfitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitani geeft de bal voor. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap. de Graaf bokst de bal weg.

11e minuut.
Płyta met de inworp. Voorintholt speelt de bal door. Kotul is nu in balbezit. Kotul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:2

13e minuut.
Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt passt de bal in één keer door. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ... de Graaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:3

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Graaf trapt de bal weg van het doel. Hamel kopt de bal weg. Kotul heeft problemen om de bal te vangen. Kotul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hiddink kopt de bal weg. Hamel heeft problemen om de bal te vangen. van der Spek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel onderschept slim de pass. Hamel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:4

18e minuut.
Kuijpers passt de bal met de wreef. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil passt de bal met de wreef. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:5

21e minuut.
Hamel kopt de bal weg. Płyta heeft problemen om de bal te vangen. Płyta passt de bal met de wreef. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:6

23e minuut.
Hamel verovert de bal door een tackle van achteren. Hamel passt de bal zonder na te denken. Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft een hoge lob. Voorintholt maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kotul maakt een snoekduik en kopt de bal. de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
van der Spek is nu in balbezit. van der Spek passt de bal zonder na te denken. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:7

27e minuut.
Dubreuil geeft een hoge lob. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft een hoge lob. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:8

29e minuut.
Mendes da Silva speelt de bal door. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul passt de bal in één keer door. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:9

30e minuut.
Aké rent richting de bal. Klungelig pakt Leclère de bal. Leclère speelt de bal door. Daar is Kotul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotul schiet op doel. de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płyta controleert de bal met de borst. Płyta geeft de bal voor. Voorintholt maakt een snoekduik en kopt de bal. de Graaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Dubreuil geeft een lange en hoge pass. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt rent richting de bal. Kotul rent richting de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:10

35e minuut.
Cruijff rent richting de bal. Amalfitani verovert de bal door een tackle van achteren. Amalfitani met een sublieme pass. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ... de Graaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reddog United 82%, FC Zwaar Getekend 18%.
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:10

46e minuut.
Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitani probeert naar een medespeler te passen. Płyta rent richting de bal. Płyta geeft een hoge lob. Voorintholt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Hamel is nu in balbezit. Hamel probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel. de Graaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruijff verovert de bal door een tackle van achteren. Cruijff passt de bal zonder na te denken. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ... de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Voorintholt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dubreuil de bal onder controle te krijgen. Aké bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil onderschept slim de pass. Dubreuil passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Amalfitani verovert de bal door een tackle van achteren. Amalfitani geeft een hoge lob. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. de Graaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:11

60e minuut.
Leclère rent richting de bal. Dubreuil is nu in balbezit. Dubreuil passt de bal zonder na te denken. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Amalfitani onderschept slim de pass. Dubreuil met een sublieme pass. Płyta speelt de bal door. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. de Graaf trapt de bal weg van het doel. Hamel kopt de bal weg. Daar is Kotul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:12

67e minuut.
Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul speelt de bal door. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:13

70e minuut.
Brouwer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amalfitani geeft een lange en hoge pass. Voorintholt probeert de bal aan de voet te houden. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Płyta verovert de bal door een tackle van achteren. Płyta met een sublieme pass. Kotul speelt de bal door. Klungelig pakt Voorintholt de bal. Voorintholt schiet op doel. de Graaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel passt de bal met de wreef. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft een hoge lob. Voorintholt maakt een snoekduik en kopt de bal. de Graaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:14

73e minuut.
Hiddink rent richting de bal. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt geeft een lange en hoge pass. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap. de Graaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Voorintholt onderschept slim de pass. Voorintholt probeert naar een medespeler te passen. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubreuil geeft de bal voor. Płyta springt en kopt de bal. de Graaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kotul is nu in balbezit. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:15

84e minuut.
Çevik is nu in balbezit. Çevik geeft een lange en hoge pass. Hamel met een sublieme pass. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul passt de bal met de wreef. Daar is Voorintholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:16

88e minuut.
Amalfitani verovert de bal door een tackle van achteren. Amalfitani geeft een hoge lob. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... de Graaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:17

89e minuut.
Daar is Kuijpers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Spek speelt de bal door. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... Mendes da Silva probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reddog United 79%, FC Zwaar Getekend 21%.
Reddog United - FC Zwaar Getekend 0:17