Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC AFCA Feyenoord Rotterdam 1908
343 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 18.5
goed Schieten matig
zwak Passen zwak
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Zuidema geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vermeer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski geeft een hoge lob. van den Brink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Daar is Tazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindenbergh verovert de bal door een tackle van achteren. Lindenbergh geeft een hoge lob. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tiendalli is nu in balbezit. Tiendalli geeft de bal voor. Wijnveldt geeft een lange en hoge pass. van den Brink bokst de bal weg.

11e minuut.
Ebbinge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Verkuyl zal de hoekschop nemen. Gramajo springt en kopt de bal. van den Brink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Feyenoord Rotterdam 1908 1:0

12e minuut.
Bajorski onderschept slim de pass. Bajorski met een sublieme pass. Daar is Wijnveldt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijnveldt draait met de bal, schiet en ... Nooitmeer probeert de bal aan de voet te houden. van den Brink bokst de bal weg.

26e minuut.
Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi met een sublieme pass. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo draait met de bal, schiet en ... van den Brink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Feyenoord Rotterdam 1908 2:0

31e minuut.
Bajorski onderschept slim de pass. Bajorski passt de bal met de wreef. Ebbinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo onderschept slim de pass. Gramajo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Feyenoord Rotterdam 1908 3:0

39e minuut.
Houtkoop geeft de bal voor. Inworp. van den Boogaart met de inworp. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kærgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Feyenoord Rotterdam 1908 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AFCA 30%, Feyenoord Rotterdam 1908 70%.
AFC AFCA - Feyenoord Rotterdam 1908 3:1

50e minuut.
Bajorski rent richting de bal. Ebbinge onderschept slim de pass. Tazi onderschept slim de pass. Gramajo rent richting de bal. Gramajo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zuidema heeft problemen om de bal te vangen. Vermeer rent richting de bal. Vermeer met een sublieme pass. Gramajo rent richting de bal. Gramajo draait met de bal, schiet en ... van den Brink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Feyenoord Rotterdam 1908 4:1

56e minuut.
van den Brink trapt de bal weg. Tazi kopt de bal weg. Klungelig pakt Wijnveldt de bal. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wijnveldt is nu in balbezit. Wijnveldt passt de bal zonder na te denken. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski schiet op doel. van den Brink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gramajo passt de bal in één keer door. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski schiet op doel. Tiendalli probeert de bal aan de voet te houden. Verkuyl geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tazi onderschept slim de pass. Gramajo rent richting de bal. Wijnveldt rent richting de bal. Wijnveldt draait met de bal, schiet en ... van den Brink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Feyenoord Rotterdam 1908 5:1

72e minuut.
Ebbinge met een sublieme pass. Wijnveldt probeert de bal aan de voet te houden. Vermeer speelt de bal door. Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tazi rent richting de bal. Tazi speelt de bal door. Daar is Gramajo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Feyenoord Rotterdam 1908 6:1

85e minuut.
Tazi met een sublieme pass. Wijnveldt is nu in balbezit. Wijnveldt passt de bal met de wreef. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bajorski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajorski passt de bal met de wreef. Gramajo heeft problemen om de bal te vangen. Gramajo haalt uit met een fantastische trap. van den Brink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AFCA - Feyenoord Rotterdam 1908 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AFCA 15%, Feyenoord Rotterdam 1908 85%.
AFC AFCA - Feyenoord Rotterdam 1908 7:1