Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feyenoord Rotterdam 1908 AFC AFCA
Normal Tactiek 343
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 32.3
average Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Găman passt de bal met de wreef. Brom is nu in balbezit. Brom met een sublieme pass. Bajorski rent richting de bal. Bajorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Branderhorst onderschept slim de pass. Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Branderhorst verovert de bal door een tackle van achteren. Branderhorst schiet op doel. Kærgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brom rent richting de bal. Brom probeert naar een medespeler te passen. Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. Wijnveldt rent richting de bal. Gramajo rent richting de bal. Tazi rent richting de bal. Tazi schiet op doel. van den Brink bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - AFC AFCA 0:1

13e minuut.
Bajorski is nu in balbezit. Tiendalli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajorski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Găman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wijnveldt krijgt zijn hoofd ertegen. van den Brink bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - AFC AFCA 0:2

25e minuut.
Brom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski geeft een hoge lob. Wijnveldt rent richting de bal. Wijnveldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - AFC AFCA 0:3

31e minuut.
Nooitmeer rent richting de bal. Nooitmeer geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bajorski de bal onder controle te krijgen. Găman rent richting de bal. Găman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Verhoeven heeft problemen om de bal te vangen. Barulski is nu in balbezit. Barulski passt de bal zonder na te denken. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo draait met de bal, schiet en ... van den Brink bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - AFC AFCA 0:4

43e minuut.
Tiendalli geeft een hoge lob. Inworp. Verkuyl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajorski rent richting de bal. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feyenoord Rotterdam 1908 73%, AFC AFCA 27%.
Feyenoord Rotterdam 1908 - AFC AFCA 0:4

47e minuut.
van den Brink trapt de bal weg van het doel. Bajorski kopt de bal weg. Zuidema is nu in balbezit. Gramajo verovert de bal door een tackle van achteren. Gramajo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tiendalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooitmeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nooitmeer geeft de bal voor. Bajorski speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Găman kopt de bal weg. Ebbinge probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski rent richting de bal. Bajorski schiet op doel. van den Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Tazi is nu in balbezit. Tazi met een sublieme pass. Bajorski rent richting de bal. Bajorski schiet op doel. van den Brink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - AFC AFCA 0:5

86e minuut.
Zuidema heeft problemen om de bal te vangen. Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Găman geeft een lange en hoge pass. Gramajo rent richting de bal. Gramajo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feyenoord Rotterdam 1908 - AFC AFCA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feyenoord Rotterdam 1908 82%, AFC AFCA 18%.
Feyenoord Rotterdam 1908 - AFC AFCA 0:6