Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azandy FC Woudberg
Defend Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 57.8
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Stuivenberg geeft een lange en hoge pass. Itzhak kopt de bal weg. Meichtry speelt de bal door. Promes bereikt de bal nog maar net als eerste. Promes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - FC Woudberg 0:1

10e minuut.
Akaydın is nu in balbezit. Quintanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Quintanilla passt de bal zonder na te denken. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Akaydın speelt de bal door. Huda geeft de bal voor. Promes kopt de bal weg. Daar is Peccenati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peccenati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Quintanilla heeft problemen om de bal te vangen. Meichtry begaat een overtreding. Quintanilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quintanilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Parollo speelt de bal door. Copos is nu in balbezit. Copos speelt de bal door. Promes is nu in balbezit. Promes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - FC Woudberg 0:2

36e minuut.
Fołtyn onderschept slim de pass. Fołtyn geeft een lange en hoge pass. Mesta probeert de bal met de borst te controleren. Promes rent richting de bal. Promes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Šereda probeert naar een medespeler te passen. Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilla passt de bal in één keer door. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Quintanilla met de inworp. Šereda is nu in balbezit. Šereda geeft een hoge lob. Węgorowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paniz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Stuivenberg is nu in balbezit. Stuivenberg met een sublieme pass. Promes bereikt de bal nog maar net als eerste. Promes haalt uit met een fantastische trap. Krøyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lelesz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peccenati springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - FC Woudberg 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azandy 58%, FC Woudberg 42%.
azandy - FC Woudberg 0:3

47e minuut.
Quintanilla speelt de bal door. Reislant rent richting de bal. Reislant passt de bal in één keer door. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - FC Woudberg 1:3

50e minuut.
Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fołtyn de bal onder controle te krijgen. Reislant is nu in balbezit. Reislant geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Akaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaydın geeft een hoge lob. Peccenati is nu in balbezit. Meichtry rent richting de bal. Meichtry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - FC Woudberg 1:4

58e minuut.
Fołtyn verovert de bal door een tackle van achteren. Fołtyn met een sublieme pass. Meichtry met een sublieme pass. Promes bereikt de bal nog maar net als eerste. Promes haalt uit met een fantastische trap. Lelesz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huda neemt de hoekschop. Promes bereikt de bal nog maar net als eerste. Promes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Šereda rent richting de bal. Šereda geeft een lange en hoge pass. Nichaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Parollo is nu in balbezit. Parollo probeert naar een medespeler te passen. Promes is nu in balbezit. Meichtry is nu in balbezit. Meichtry geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peccenati is nu in balbezit. Peccenati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - FC Woudberg 1:5

66e minuut.
Huda speelt de bal door. Promes is nu in balbezit. Meichtry speelt de bal door. Daar is Peccenati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peccenati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Akaydın kopt de bal weg. Daar is Meichtry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meichtry met een sublieme pass. Peccenati rent richting de bal. Peccenati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Reislant geeft een hoge lob. Paniz speelt de bal door. Quintanilla kopt de bal weg. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski schiet op doel. Paniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Itzhak is nu in balbezit. Itzhak passt de bal zonder na te denken. Meichtry probeert naar een medespeler te passen. Promes is nu in balbezit. Promes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Akaydın rent richting de bal. Akaydın speelt de bal door. Meichtry met een sublieme pass. Promes bereikt de bal nog maar net als eerste. Promes draait met de bal, schiet en ... Lelesz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Nichaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichaev geeft de bal voor. Šereda kopt de bal weg. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... Paniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Huda speelt de bal door. Promes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Promes onderschept slim de pass. Promes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azandy 58%, FC Woudberg 42%.
azandy - FC Woudberg 1:5