Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Den Haag Boxers azandy
523 Tactiek defend1
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 54.7
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Galbavý geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banan met de inworp. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Koprowski geeft een lange en hoge pass. Fransen kopt de bal weg. Krøyer probeert de bal aan de voet te houden. Šereda speelt de bal door. Szekely rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Banan zal de hoekschop nemen. MacNeill kopt de bal weg. Reislant heeft problemen om de bal te vangen. Reislant geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Chlewiński probeert naar een medespeler te passen. Mendès rent richting de bal. Mansveld legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mansveld krijgt een gele kaart. Mendès is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szekely legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Haag Boxers - azandy 0:1

11e minuut.
Inworp. Suárez Laso met de inworp. MacNeill bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeill geeft een lange en hoge pass. Zandío springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Itzhak de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Koprowski geeft de bal voor. Reislant rent richting de bal. Reislant met een sublieme pass. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely haalt uit met een fantastische trap. Kallon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Haag Boxers - azandy 0:2

15e minuut.
van Nederland met een sublieme pass. Šereda rent richting de bal. Suárez Laso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šereda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šereda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Haag Boxers - azandy 0:3

24e minuut.
Reislant probeert naar een medespeler te passen. Chlewiński is nu in balbezit. Mansveld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mansveld krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Chlewiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Koprowski met een sublieme pass. Reislant is nu in balbezit. Reislant passt de bal zonder na te denken. Szekely is nu in balbezit. Szekely haalt uit met een fantastische trap. Kallon bokst de bal weg.

30e minuut.
Šereda met een sublieme pass. Reislant bereikt de bal nog maar net als eerste. Reislant passt de bal met de wreef. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès haalt uit met een fantastische trap. Kallon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Inworp. Banan met een snelle inworp. Klungelig pakt Šereda de bal. Šereda geeft een lange en hoge pass. Mendès springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Den Haag Boxers 63%, azandy 37%.
Den Haag Boxers - azandy 0:3

49e minuut.
Šereda passt de bal met de wreef. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak passt de bal in één keer door. Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Haag Boxers - azandy 0:4

51e minuut.
van Zaanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès onderschept slim de pass. Mendès passt de bal in één keer door. Szekely is nu in balbezit. Szekely schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Krøyer verovert de bal door een tackle van achteren. Reislant rent richting de bal. Reislant probeert naar een medespeler te passen. Szekely is nu in balbezit. Szekely haalt uit met een fantastische trap. Kallon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Haag Boxers - azandy 0:5

70e minuut.
Banan is nu in balbezit. van Nederland onderschept slim de pass. van Nederland geeft een lange en hoge pass. Zandío springt en kopt de bal. Samec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Haag Boxers - azandy 1:5

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyes komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Galbavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbavý passt de bal met de wreef. Reyes is nu in balbezit. Reyes geeft een hoge lob. Zandío krijgt zijn hoofd ertegen. Samec bokst de bal weg.

88e minuut.
Fransen rent richting de bal. Fransen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Reyes de bal. Zandío rent richting de bal. Zandío haalt uit met een fantastische trap. Samec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Den Haag Boxers - azandy 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Den Haag Boxers 45%, azandy 55%.
Den Haag Boxers - azandy 2:5