Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dutch`s Gang FC Woudberg
4222 HD HAss H7 Tactiek Woudbergiaa
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 51.5
solide Schieten goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Sepúlveda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pierniczak de bal. Skrucha rent richting de bal. Skrucha geeft een lange en hoge pass. Hâmpu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Klungelig pakt Hâmpu de bal. Akaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Akaydın wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paniz trapt de bal weg. Fernández Gregorio kopt de bal weg. Pierniczak rent richting de bal. Pierniczak geeft de bal voor. Paniz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dutch`s Gang 34%, FC Woudberg 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dutch`s Gang - FC Woudberg 0:0

48e minuut.
Paniz met een harde bal richting middenveld. Huda kopt de bal weg. Craan rent richting de bal. Nazzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Nazzaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sepúlveda onderschept slim de pass. Sepúlveda speelt de bal door. Muzár heeft problemen om de bal te vangen. Muzár geeft de bal voor. Hâmpu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - FC Woudberg 1:0

63e minuut.
Pierniczak rent richting de bal. Pierniczak passt de bal zonder na te denken. Fernández Gregorio is nu in balbezit. Fernández Gregorio geeft de bal voor. Hâmpu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sepúlveda geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Garricondo stond buitenspel. Akaydın maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nazzaro rent richting de bal. Nazzaro haalt uit met een fantastische trap. Mosquera bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Huda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sepúlveda kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dutch`s Gang - FC Woudberg 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dutch`s Gang 49%, FC Woudberg 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dutch`s Gang - FC Woudberg 1:1