Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportclub Westrand Club Hijfte
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 31.3
weak Schieten very good
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
van der Vaart met een sublieme pass. Daar is Kuipers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuipers passt de bal met de wreef. Takens rent richting de bal. Takens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportclub Westrand - Club Hijfte 0:1

9e minuut.
Barendregt passt de bal met de wreef. Takens bereikt de bal nog maar net als eerste. Takens met een sublieme pass. Kuipers is nu in balbezit. Kuipers schiet op doel. Paal!

19e minuut.
van der Vaart speelt de bal door. Takens is nu in balbezit. Takens met een sublieme pass. Kuipers is nu in balbezit. Kuipers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
van der Kuil met een sublieme pass. Takens rent richting de bal. Takens passt de bal in één keer door. Kuipers rent richting de bal. Kuipers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Schouten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vliet is nu in balbezit. Vliet passt de bal in één keer door. van der Vaart rent richting de bal. van der Vaart geeft de bal voor. Lake bokst de bal weg.

31e minuut.
Kuipers is nu in balbezit. Kuipers passt de bal zonder na te denken. van der Vaart met een sublieme pass. Kuipers is nu in balbezit. Kuipers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. van der Vaart bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vaart geeft een hoge lob. Lake bokst de bal weg. Takens rent richting de bal. Takens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportclub Westrand - Club Hijfte 0:2

36e minuut.
Kuipers rent richting de bal. Kuipers passt de bal in één keer door. Takens bereikt de bal nog maar net als eerste. Takens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportclub Westrand - Club Hijfte 0:3

36e minuut.
van Cuijk probeert naar een medespeler te passen. van Haaren heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Takens. Takens krijgt een gele kaart.

39e minuut.
van der Vaart is nu in balbezit. van der Vaart passt de bal in één keer door. Kuipers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
van Cuijk is nu in balbezit. van Cuijk passt de bal in één keer door. Zuurman met een sublieme pass. Kuipers rent richting de bal. Kuipers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportclub Westrand 55%, Club Hijfte 45%.
Sportclub Westrand - Club Hijfte 0:3

52e minuut.
Schouten onderschept slim de pass. Schouten passt de bal met de wreef. Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. Takens verovert de bal door een tackle van achteren. Takens geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Takens rent richting de bal. Takens passt de bal in één keer door. Steenbergen speelt de bal door. Kuipers is nu in balbezit. Kuipers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Dijkman met een sublieme pass. Takens is nu in balbezit. Takens passt de bal zonder na te denken. Kuipers rent richting de bal. Kuipers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
van der Vaart geeft de bal voor. Kuipers heeft problemen om de bal te vangen. Steenbergen is nu in balbezit. Kuipers onderschept slim de pass. Kuipers haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sportclub Westrand - Club Hijfte 0:4

70e minuut.
Kuipers is nu in balbezit. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Vaart. de Roon moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. de Roon kan niet meer verder spelen. Coerver komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Schouten geeft een lange en hoge pass. Dijkman speelt de bal door. Wijnveldt is nu in balbezit. Kuipers onderschept slim de pass. Kuipers schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Jacobs de bal. Kuipers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers haalt uit met een fantastische trap. Lake probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportclub Westrand - Club Hijfte 0:5

77e minuut.
Coerver rent richting de bal. van der Vaart onderschept slim de pass. van der Vaart probeert naar een medespeler te passen. Takens bereikt de bal nog maar net als eerste. Takens schiet op doel. Lake bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Schouten onderschept slim de pass. Schouten probeert naar een medespeler te passen. Barendregt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Takens de bal. Takens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportclub Westrand 67%, Club Hijfte 33%.
Sportclub Westrand - Club Hijfte 0:5