Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oldskool Sportclub Westrand
4-4-2 basis Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Beugelsdijk rent richting de bal. Steenbergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Beugelsdijk onderschept slim de pass. Beugelsdijk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Blankers de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Marwijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Marwijk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Steenbergen rent richting de bal. Steenbergen met een sublieme pass. van Marwijk is nu in balbezit. van Marwijk haalt uit met een fantastische trap. Blankers probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oldskool 33%, Sportclub Westrand 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Oldskool - Sportclub Westrand 0:0

50e minuut.
Heerings is nu in balbezit. Heerings geeft de bal voor. Daar is Blankers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Marwijk is nu in balbezit. van Marwijk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oldskool - Sportclub Westrand 1:0

63e minuut.
Pietrzykowski kopt de bal weg. Baudoni is nu in balbezit. Baudoni probeert naar een medespeler te passen. van Marwijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Marwijk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Blankers is nu in balbezit. van Marwijk onderschept slim de pass. van Marwijk speelt de bal door. Beugelsdijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Beugelsdijk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Beek de bal. Baudoni is nu in balbezit. Baudoni passt de bal zonder na te denken. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oldskool 28%, Sportclub Westrand 72%.
FC Oldskool - Sportclub Westrand 1:0