Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportclub Westrand Dutch`s Gang
Normal Tactiek 4222 HD HAss H7
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.9 gemiddelde waardering 47.3
weak Schieten very good
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen excellent


2e minuut.
Cabral neemt vlug de vrije trap. Beek kopt de bal weg. Klungelig pakt Vliet de bal. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sepúlveda onderschept slim de pass. Sepúlveda speelt de bal door. Garricondo heeft problemen om de bal te vangen. Garricondo draait met de bal, schiet en ... Hâmpu springt en kopt de bal. Pengel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Hâmpu is nu in balbezit. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo passt de bal met de wreef. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... Pengel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Muzár rent richting de bal. Muzár geeft de bal voor. Wijnveldt probeert de bal met de borst te controleren. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sepúlveda speelt de bal door. Pierniczak rent richting de bal. Pierniczak probeert naar een medespeler te passen. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportclub Westrand - Dutch`s Gang 0:1

19e minuut.
Vliet is nu in balbezit. Sepúlveda verovert de bal door een tackle van achteren. Sepúlveda speelt de bal door. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pierniczak geeft een hoge lob. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu geeft een lange en hoge pass. Muzár bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzár geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
du Chatinier kopt de bal weg. Tomasson is nu in balbezit. Tomasson speelt de bal door. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Pierniczak probeert naar een medespeler te passen. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu probeert naar een medespeler te passen. Garricondo is nu in balbezit. Garricondo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vliet onderschept slim de pass. Tomasson onderschept slim de pass. Tomasson met een sublieme pass. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Craan met de inworp. Muzár bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzár geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pierniczak probeert naar een medespeler te passen. Craan is nu in balbezit. Craan passt de bal zonder na te denken. Muzár geeft een lange en hoge pass. Garricondo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
du Chatinier passt de bal in één keer door. Vliet geeft een hoge lob. Pierniczak speelt de bal door. Garricondo is nu in balbezit. Garricondo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
de Roon is nu in balbezit. Pierniczak onderschept slim de pass. Pierniczak met een sublieme pass. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Sepúlveda probeert naar een medespeler te passen. Tomasson is nu in balbezit. Tomasson geeft een lange en hoge pass. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... Pengel bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportclub Westrand 85%, Dutch`s Gang 15%.
Sportclub Westrand - Dutch`s Gang 0:1

48e minuut.
Craan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muzár geeft een hoge lob. Garricondo krijgt zijn hoofd ertegen. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tomasson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Blankers de bal. Wijnveldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo verovert de bal door een tackle van achteren. Garricondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Blankers bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo onderschept slim de pass. Garricondo passt de bal met de wreef. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Blankers rent richting de bal. Garricondo onderschept slim de pass. Garricondo passt de bal zonder na te denken. Daar is Hâmpu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâmpu schiet op doel. Pengel bokst de bal weg.

55e minuut.
Craan heeft problemen om de bal te vangen. Craan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Blankers de bal. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak passt de bal zonder na te denken. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo haalt uit met een fantastische trap. Pengel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Fernández Gregorio is nu in balbezit. Fernández Gregorio geeft een lange en hoge pass. Garricondo kopt de bal weg. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportclub Westrand - Dutch`s Gang 0:2

76e minuut.
Sepúlveda geeft de bal voor. Hâmpu kopt de bal weg. Blankers heeft problemen om de bal te vangen. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportclub Westrand - Dutch`s Gang 0:3

76e minuut.
Waterman rent richting de bal. Tomasson verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasson passt de bal zonder na te denken. Daar is Hâmpu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. Pengel bokst de bal weg.

78e minuut.
Pierniczak rent richting de bal. Pierniczak passt de bal zonder na te denken. Muzár met een sublieme pass. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo schiet op doel. Pengel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Cabral probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pierniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierniczak passt de bal in één keer door. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Pierniczak de bal. Pierniczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Steenbergen de bal. Garricondo is nu in balbezit. Garricondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportclub Westrand - Dutch`s Gang 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportclub Westrand 83%, Dutch`s Gang 17%.
Sportclub Westrand - Dutch`s Gang 0:4