Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dutch`s Gang Club Hijfte
4222 HD HAss H7 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
20% Spel op eigen helft 80%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 34
very good Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu passt de bal met de wreef. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo haalt uit met een fantastische trap. Foor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Tomasson met een sublieme pass. Pierniczak speelt de bal door. Zuurman is nu in balbezit. Hâmpu onderschept slim de pass. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Skrucha geeft de bal voor. Hâmpu kopt de bal weg. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
van Hanegem heeft problemen om de bal te vangen. Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak met een sublieme pass. Garricondo is nu in balbezit. Garricondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pierniczak met een sublieme pass. Muzár is nu in balbezit. Muzár geeft een hoge lob. Garricondo springt en kopt de bal. Foor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Club Hijfte 1:0

31e minuut.
Diemers geeft een hoge lob. Inworp. Pierniczak met een snelle inworp. Muzár geeft een lange en hoge pass. Hâmpu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Club Hijfte 2:0

33e minuut.
Fernández Gregorio met een sublieme pass. Garricondo rent richting de bal. Geel rent richting de bal. Garricondo verovert de bal door een tackle van achteren. Garricondo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pierniczak onderschept slim de pass. Pierniczak probeert naar een medespeler te passen. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zuurman de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Zuurman de bal onder controle te krijgen. Garricondo rent richting de bal. Zuurman is nu in balbezit. Garricondo verovert de bal door een tackle van achteren. Garricondo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Fernández Gregorio rent richting de bal. Fernández Gregorio geeft een hoge lob. Zuurman heeft problemen om de bal te vangen. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap. Foor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Club Hijfte 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dutch`s Gang 23%, Club Hijfte 77%.
Dutch`s Gang - Club Hijfte 3:0

49e minuut.
Diemers rent richting de bal. Muzár verovert de bal door een tackle van achteren. Muzár met een sublieme pass. Garricondo is nu in balbezit. Garricondo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Club Hijfte 4:0

58e minuut.
Geel geeft een hoge lob. Inworp. Skrucha met de inworp. Pierniczak probeert naar een medespeler te passen. Muzár speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pierniczak met een sublieme pass. Muzár rent richting de bal. Muzár geeft de bal voor. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Club Hijfte 5:0

68e minuut.
Schouten passt de bal in één keer door. Geel is nu in balbezit. Geel met een sublieme pass. Hâmpu rent richting de bal. Hâmpu schiet op doel. Foor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dutch`s Gang - Club Hijfte 6:0

71e minuut.
Geel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral onderschept slim de pass. Cabral met een sublieme pass. Garricondo rent richting de bal. Garricondo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Muzár is nu in balbezit. Diemers verovert de bal door een tackle van achteren. Diemers probeert naar een medespeler te passen. Garricondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garricondo geeft de bal voor. Foor bokst de bal weg. Hâmpu springt en kopt de bal. Foor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
van Hanegem probeert naar een medespeler te passen. Craan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijkman maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dijkman naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dutch`s Gang 17%, Club Hijfte 83%.
Dutch`s Gang - Club Hijfte 6:0