Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Best Millwall
Fc Best Tactiek vvt
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 53.6
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Ailin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Waterreus de bal. Okorski is nu in balbezit. Okorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Millwall 0:1

12e minuut.
Jong rent richting de bal. Pérez Riverol onderschept slim de pass. Pérez Riverol speelt de bal door. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. Foriers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Klungelig pakt Passadore de bal. Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal in één keer door. Okorski rent richting de bal. Okorski haalt uit met een fantastische trap. Foriers bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Jong rent richting de bal. Pérez Riverol verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Riverol met een sublieme pass. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gómez springt en kopt de bal. Šalekas onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Montagnani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Okorski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Waterreus heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mazzini met een sublieme pass. Mielczarek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haase. Mielczarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fossaghi wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Gómez speelt de bal door. Okorski is nu in balbezit. Okorski passt de bal met de wreef. Haase is nu in balbezit. Haase haalt uit met een fantastische trap. Foriers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Paredes geeft een hoge lob. Inworp. Jong met een snelle inworp. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini geeft de bal voor. Paal!

37e minuut.
Mielczarek rent richting de bal. Montagnani verovert de bal door een tackle van achteren. Montagnani speelt de bal door. Okorski is nu in balbezit. Okorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Montagnani met een sublieme pass. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Šalekas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 69%, Millwall 31%.
FC Best - Millwall 0:1

49e minuut.
Haase probeert naar een medespeler te passen. Okorski is nu in balbezit. Korkmazcan rent richting de bal. Okorski verovert de bal door een tackle van achteren. Okorski schiet op doel. Foriers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Daar is Haase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haase passt de bal met de wreef. Waterreus probeert naar een medespeler te passen. Haase probeert naar een medespeler te passen. Pérez Riverol geeft een lange en hoge pass. Foriers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okorski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Millwall 0:2

60e minuut.
Choluj komt het veld opgelopen. Mol komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gómez speelt de bal door. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski passt de bal zonder na te denken. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Gaal komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mol de bal. Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gómez passt de bal in één keer door. Daar is Okorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haase rent richting de bal. Haase haalt uit met een fantastische trap. Foriers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Millwall 0:3

75e minuut.
Šalekas kopt de bal weg. Haase speelt de bal door. Klungelig pakt Gómez de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Foriers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Millwall 0:4

80e minuut.
Klungelig pakt Mol de bal. van Gaal speelt de bal door. Pérez Riverol probeert naar een medespeler te passen. Okorski rent richting de bal. Okorski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Mazzini geeft de bal voor. Beketov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pérez Riverol de bal. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Foriers met een sublieme pass. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini speelt de bal door. Daar is Choluj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choluj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 59%, Millwall 41%.
FC Best - Millwall 0:4