Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baataraa FC Epe
Normal Tactiek 3-2-2-3 Youth
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 39
waardeloos Schieten matig
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Huy Tuấn passt de bal zonder na te denken. Zygert is nu in balbezit. Zygert geeft de bal voor. Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lim-Duan onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Lim-Duan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boyd met een snelle inworp. Phú Hưng rent richting de bal. Phú Hưng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. de Goey passt de bal met de wreef. Boyd geeft een lange en hoge pass. Holmes krijgt zijn hoofd ertegen. Troupée maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Epe 0:1

10e minuut.
Waterreus controleert de bal met de borst. Rygielski is nu in balbezit. Rygielski passt de bal met de wreef. Daar is Zygert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygert geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zygert neemt de hoekschop. Balkestein probeert de bal met de borst te controleren. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ... Troupée bokst de bal weg.

20e minuut.
Horta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Huy Tuấn de bal. Pot rent richting de bal. Huy Tuấn onderschept slim de pass. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Epe 0:2

32e minuut.
Horta onderschept slim de pass. Horta geeft een hoge lob. Huy Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Horta verovert de bal door een tackle van achteren. Łata is nu in balbezit. Łata passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Huy Tuấn de bal. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Łata controleert de bal met de borst. Łata passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Phú Hưng de bal. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Epe 0:3

39e minuut.
Phú Hưng is nu in balbezit. Phú Hưng passt de bal zonder na te denken. Bronger rent richting de bal. Holmes onderschept slim de pass. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Huy Tuấn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Holmes de bal. Pot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pot krijgt een gele kaart. Holmes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holmes kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Troupée kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Troupée speelt de bal door. Boyd kopt de bal weg. Daar is Waterreus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Epe 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baataraa 85%, FC Epe 15%.
baataraa - FC Epe 1:3

51e minuut.
Boyd geeft een lange en hoge pass. Rygielski kopt de bal weg. Daar is Holmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Troupée werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Epe 1:4

58e minuut.
Łata met een sublieme pass. Phú Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Phú Hưng geeft de bal voor. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygielski passt de bal zonder na te denken. Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes rent richting de bal. Holmes schiet op doel. Troupée kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Phú Hưng passt de bal met de wreef. Łata bereikt de bal nog maar net als eerste. Łata passt de bal zonder na te denken. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bogdan geeft een hoge lob. Daar is Balkestein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boyd geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Phú Hưng springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Boyd met de inworp. Daar is Łata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łata geeft een lange en hoge pass. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zygert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Balkestein de bal. Holmes is nu in balbezit. Holmes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Kezman heeft problemen om de bal te vangen. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd geeft de bal voor. Holmes rent richting de bal. Holmes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Troupée trapt de bal weg van het doel. Inworp. Boyd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łata is nu in balbezit. Łata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Pot trapt de bal weg van het doel. Bogdan kopt de bal weg. Łata geeft een hoge lob. Holmes krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Epe 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baataraa 84%, FC Epe 16%.
baataraa - FC Epe 1:5